AVREISE OG LUKSUS MIDDAGSTIPS

IMG_1708 IMG_1724Vest fra Better Bodies (adlink)

I morgen tidlig er det tid for avreise til Gran Canaria. Baggen er (snart) ferdig pakket med både bikini, treningsklær og gensere. Været kan være litt småkjølig på kveldene på denne tiden, så jeg har helgardert meg. Vi har et fast gym vi pleier å benytte oss av der nede, så jeg ser for meg at det blir noen økter der nå også. Det er rett og slett en kjempe stor garasjebygning som er innredet med old school apparater, frivekter, stor matte og en boksering. Jeg skal ta masse bilder så jeg får vist dere når vi kommer ned!

Nå, over til et middag/lunsjstips som lager fest i munnen 😀

IMG_1675 IMG_1674

Er du glad i sushi? Da er dette et måltid du bare MÅ prøve. Jeg ble introdusert til dette da jeg lagde sushi sammen med Gørans søster og det var en smaksopplevelse av en ny verden.  Sashimi med mangosalat ! Det var dette jeg la ut på instagram (pt_julie) her om dagen. Om du vil ha mer karbohyrater i retten kan du tilsette couscous i salaten. Det du trenger er følgende;

♥ Salmalaks
♥ Ingefær
♥ Ponzusaus (kjøpes ferdig), du kan også bruke soya

Mangosalat:
♥ 1 mango
♥ 1 avocado
♥ Vårløk
♥ Koriander
♥ Sesamfrø
♥ Litt chili om du vil ha den litt spicy

Bland alt og server sammen med oppskjært laks, ingefær og ponzu/soyasaus 🙂
Vel bekomme !

Del gjerne!
error
2 comments
  1. Er dette til en porsjon (en person) og hvor mange gram salmalaks? 🙂
    Du er kjempeflink!

    1. jepp 🙂 jeg hadde 150 g laks:)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *