SISTE ØKTA FØR AVREISE + GRØNT TIPS

IMG_0100

Når du leser dette sitter jeg på flyet til varmere strøk. Jeg har forhåndsskrevet noen innlegg til de kommende dagene slik at bloggen skal bli oppdatert. Det kommer selvsagt oppdateringer herfra også 🙂

Siste økta før avreise er unnagjort og det ble rett og slett en helkroppsøkt. Deilig å få kjørt gjennom før man blir stillesittende en stund. Økta så slik ut;

♥ Chins + vekt, 4 x 3
♥ Pushups, 4 x max
♥ Bulgarsk utfall, 3 x 8
♥ Hipthrust i bootybuilder, 2 x 16
♥ Sidehev fra benk, 3 x 12
♥ Facepulls, 2 x 15
Avsluttet med 15 min på ellipse, bare fordi jeg hadde lyst 😀

IMG_1678

Har du problemer med å få i deg grønnsaker? Gjør det enklere med å lage deg ei dipp av mager kesam. Vi måtte spise opp en del grønnsaker før vi dro på tur, og da var dette en super løsning! Både agurk, gulrot, brokkoli, blomkål og kålrot egner seg godt til dipp. Bland en pose holiday dippmix i en boks kesam sammen med en ss sukrin gold (for å få litt rundere smak) så har du en perfekt proteinrik dipp så og si uten fett 🙂

Del gjerne!
error
Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *