MATHANDEL PÅ GC OG CAKEPOPS OPPSKRIFT

IMG_1735 IMG_1734

God mandag!
Her på Gran Canaria er vi i full gang med å nyte livet. Vi bor i leiligheten til mamma og pappa og har gangavstand til stranda, basseng, restaurant og butikken. Til gymmet er det ca 5 min å kjøre og til Puerto Rico sentrum er det ca 3-4 min. Med andre ord – helt innafor.

Første handel på nærbutikken hadde jeg samme dag som vi kom. Min frokost her nede blir somregel naturell yoghurt eller lett kokosyoghurt med frisk frukt eller nøtter. Denne gangen fikk jeg tak i quark- omtrent det samme som kesam. Jeg kjøpte også solsikkekjerner, pistasjenøtter og en nøtte- og fruktmix. Jeg fant også litt diverse ting som sukkerfri energidrikker og sukkerfri sjokolade (som var helt syykt god!). Jeg elsker å handle i utlandet. Så mye spennende matvarer – og frukten her er enorm.

IMG_1602

Egentlig helt off topic, men jeg MÅ bare dele en oppskrift med dere som faktisk er helt ok å ha til dessert i ukedagene! Rett og slett en naturlig søtsak på pinne. Inspirert av Linda Stuhaug ;

Snickers cackepops !
♥ 70 g dadler uten stein
♥ 2 ss sjokoladeprotein
♥ 3 ss fettredusert peanøttmel
♥ 2 ss kakao
♥ litt vann
sukrin gold om du vil (jeg syns det ble overflødig)

Bland alt i en blender eller med stavmikser til du får en seig masse. Tilsett litt vann til du får en grei konsistens. Kna deigen sammen til små baller og stikk dem inn på pinner. Jeg knakk grillspydpinner i to. Smelt sukkerfri sjokolade (søtet  med sukrin = mindre sjans for mageknip enn ved bruk av andre søtningsstoffer!) og vend dem i det. La det stivne i kjøleskapet og nyyyt 🙂

Del gjerne!
error
2 comments
 1. Hei 🙂
  Skal også dit neste helg. Hvor ligger gymmen? Og hva koster det?
  Har du forresten sett om de har økologiske egg der? 😀

  1. Det ligger rett utenfor puerto rico.
   Gymnasio Espartan heter det 🙂 25 euro for ei uke 🙂
   har ikke sett etter økologiske egg, men det finnes helt sikkert 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *