UVANER SOM ØDELEGGER FOR DEG

IMG_1799-001BB Topp ♥♥ Shorts (adlinks)

Har du prøvd lenge å redusere fettprosenten uten hell? Føler du at du spiser og trener bra, men likevel får du ikke fremgang? Da kan det være at det er små ting som utgjør det som står mellom deg og resultatene.

Eksempler på uvaner som utsetter resultater:
– Et eller to med flak ost rett i munnen mens du skjærer det du skal ha på omeletten
– Å slikke skjeia som har stått i syltetøyet
– Skrape nugattien fra kniven over på fingeren
– De ekstra gaflene etter at magen har sagt stopp
– Twistsjokoladen i pausen på jobb

Dette er små ting som er HELT UBETYDELIGE dersom målet ditt IKKE er å redusere fettprosenten. Men om det er det som er målet ditt så vil disse tingene ha innvirkning på totalinntaket ditt. Når man skal redusere fettprosenten må man ha et kaloriunderskudd. Om man da får i seg små mengder ekstra kalorier i form av ting som nevnt over her, til stadighet, kan det bli nok til å ødelegge underskuddet. Småspiser du? Da kan det være smart å ta seg i det. Småspising handler mye om vane.

IMG_1805-001

Selv har jeg småspist til og fra siden jeg var liten. I fjor (etter nyttår faktisk, haha) gjorde jeg et oppgjør med det og bestemte meg for å slutte en gang for alle. Det var kjipt i en to ukers tid, så var det faktisk greit. Det handler av og til om å bare bestemme seg, og rett og slett slutte tvert. Måltidene smaker mye bedre når man ikke har småspist i forkant spør du meg! Dessuten gir deg meg en bedre oversikt over hva jeg får i meg, noe som er viktig når man har et mål.

Del gjerne!
error
5 comments
 1. Åå bra innlegg! Da skal jeg slutte med to osteskiver alene.. hehe. Jeg småspiste noe druer, vil dette ødelegge i like stor grad? (sikkert dumt spørsmål)
  Håper du koser deg på ferie 🙂

  1. ☺ det viktigste når man skal ned i fettprosent er å ikke ødelegge kaloriunderskuddet sitt 🙂 druer i seg selv er det ikke noe galt i 🙂

 2. Wups, sitter og drikker sjokomelk på jobb (tine <3) 😮

  1. Husk at det er totalinntaket som gjelder 😉 ikke noe galt i sjokomelk i seg selv

   1. Selvfølgelig 🙂 og trente rett etterkontroll, så ble ikke engstelig, det bare passet så utrolig bra 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *