MIN MAT PÅ FERIE

♥♥ Først og fremst vil jeg komme med en oppklaring fra forrige innlegg. Når man skal redusere fettprosenten må man ligge i kaloriunderskudd (man må spise mindre enn man forbrenner). Det enkelste for å ha kontroll på inntaket sitt er å ha en kostplan å følge. Hvis man småspiser mellom måltider og utenom planen kan dette føre til at underskuddet ødelegges om man ender opp med å få i seg vedlikehold eller kanskje også mer enn det. Derfor er småspising lite lurt når målet er å redusere fettprosenten. Jeg sier ikke at alt man småspiser nødvendigvis er usunt, men det handler om å ikke ødelegge kaloriunderskuddet. Mer om dette siden! ♥♥

Over til min feriemat… Jeg må innrømme at det blir litt sjokolade og is i tillegg til annen mat. Både is og firkløversjokolade har det blitt. Men, så spiser vi egentlig veldig sunt generelt. Ferie eller ei. Dette er gårsdagens frokost. Kesam, cottage cheese, kokos yoghurt, mandler, saftig nektarin, mørk sjokolade og solsikkefrød. Skulle så ønske vi hadde kokos yoghurt hjemme!!

IMG_1842 IMG_1843 wpid-img_20150121_221923

Middagen her en kveld var kinesisk buffet. Der har de alt et hjerte kan begjære. Hvertfall mitt mathjerte, haha! Favorittavdelingen min er uten tvil utvalget av sushi. De har både maki, inside out (maki, bare med risen på utsiden), nigiri og sashimi. Kan du tenke deg buffet med sushi? Hvor bra er ikke det!? Ekstra kult er det at noen av makirullene er neonfarget. Vel, Gøran er ikke noe fan, men da er det greit at han kan kose seg med andre ting de har i den gigantiskte buffeten 🙂 Nå har vi bare en dag til her før vi styrer nesa hjem til kulde og snø. Jeg ser allerede for meg at det blir hardt å komme hjem til et litt annet spisemønster – uten sjokolade, is og restaurant hver dag. Men det skal nok gå fint! Det er jo en god anledning til å utfordre kokkeskillsa på kjøkkenet 😉

wpid-20150121_201240wpid-20150121_200645

Del gjerne!
error
9 comments
 1. En god nyhet!
  Yoplait dobbel 0% kommer i kokossmak 😉 Så vi har kokosyoghurt her hjemme på berget også 🙂

  1. Jippi!! 😀 er den i butikken nå?

   1. Kjøpte på Meny rett før jul 🙂

    1. Å 😀 takk for tips!

 2. TINE har også en kokosyoghurt 🙂

  1. den er kanskje med sukker? 🙂

   1. Ja, helt enormt mye! Da er noen dobbel0 bedre 🙂

 3. Kokkos uoplait dobbel 0 er sesongyoghurt men den er SYKT god!

  1. Den må jeg kjøpe når den kommer i butikken 😀

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *