WORKIN THE GLUTES

Før vi reiste hjem fikk jeg kjørt en knall god rumpeøkt. Jeg føler jeg blir bedre og bedre på å få skikkelig kontakt og kontroll på rumpeaktiviten, noe som er veldig motiverende og gøy. Målet med økta var å la beina slappe av mest mulig mens rumpa fikk gjennomgå. Med både sprintøkter, jogging og beintrening får beina mye hjuling, så denne uka har de fått slappe av. Men rumpa – den slipper ikke unna.

IMG_1813 IMG_1814-001

Økta så slik ut;
♥ Dynamisk oppvarming med rumpeakivering
♥ A) Step ups med full konsentrasjon på rumpa 3 x 6 reps
♥ B) Hipthrust 2 x 20 reps, 2 x 25 reps
♥ Kickback i kabel, 1 sek hold ute 4 x 12  reps
♥ Ettbeins strake markløft 2 x 12 reps
♥ Glutebridge 4 x 20 reps

Jeg kjører sjeldent, eller så og si aldri, mer enn 16 reps. Men jeg ble rett og slett litt inspirert an Natalia Melo sin facebookside og tenkte at i dag gjør jeg just som henne. Hvofor ikke gjøre noe nytt? Som jeg alltid sier – bare fordi det ikke er noe jeg på stående fot ville valgt selv så betyr det ikke at det ikke funker! 🙂

T-skjorta jeg har på meg er forresten noe av det mest behagelige. Uten tvil min favoritt treningst-skjorte sammen med denne. Jeg har den forløpig bare i hvit, men den finnes også i rosa, grå, sort og oransj. Sokkene mine finner du her. De matcher treningsbenken. Haha, små gleder!

IMG_1828

Del gjerne!
error
Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *