KESAMTRIKS OG NYHET

Heisann ! Nå er vi trygt hjemme igjen og jeg må helt ærlig si at jeg skulle gjerne blitt lenger. Vi fikk en uventet slutt på ferien vår og det hele føles uvirkelig og vondt. En ting er sikkert; man skal sette pris på hver dag man får. Å komme hjem til kulda var ikke  noe moro rett og slett. Det eneste positive med å komme hjem var å se igjen pusekatten min og sove i egen seng. Nok om det. Det er ikke negative ting jeg vil skrive om på denne bloggen.

Jeg har to gleder til dere i dag. Den første er et frokosttips. Syns du vanlig mager kesam er kjedelig? Istede for å kjøpe vaniljekesam og få masse ekstra sukker på kjøpet kan du bruke vanlig mager kesam, tilsette noen dråper vaniljeessens og sukrin gold. Voila! Der har du en mager, proteinrik og sukkerfri vaniljekesam. For litt ekstra yum-effekt – tilsett hjemmelaget granola (oppskrift her) og en oppkuttet frukt eller bær som du liker 🙂 Om noen lurer – ja, jeg er i sommerstemning og kommer til å spise frukt og søte frokoster fremover! 😛

IMG_8272

Den andre gleden jeg har til dere i dag er at mitt all time favoritt klesmerke har kommet med masse herlige nyheter som skiller seg veldig ut fra hva de har hatt før! Jeg elsker Better bodies, som jeg har sagt tusen ganger før. Det er absolutt det merket som pryder mesteparten av treningsgarderoben min 🙂 Den siste tiden har det strømmet på med nyheter fra dem, og her har jeg plukket ut det siste av det siste. Kjøper du en av de nye hoodiene innen I DAG får du hårbånd med på kjøpet i matchende farge! Sjekk ut hele utvalget fra Better Bodies her. Jeg lover deg du finner noe du liker 🙂 Toppen jeg har på meg på bildene under finner du her til en meget lommebokvenlig pris.  God søndag !

Desktop79

Innlegget inneholder sponsorlinker

Del gjerne!
error
Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *