MESTRINGSFØLELSE OPP NED!

Senest onsdag forrige uke fikk dere se et tappert forsøk på å stå på hodet i videobloggen min. Dagen etter klarte jeg det! Jeg har alltid vært redd for å være opp ned. Det høres kanskje teit og absurd ut, men jeg hater å miste bakkekontakten rett og slett. Jeg har aldri turnet som barn og har aldri vært nysgjerrig på å stå på hender, slå hjul og gjøre sånne ting som de fleste barn prøver i løpet av oppveksten. Det er derfor dette er så innmari stort for meg. Når søstra til Gøran viste meg en teknikk på hvordan man kunne gå frem for å stå på hodet ble jeg litt gira på å prøve å få det til. Målet var å klare det i løpet av året (så dårlig sto det altså til!). Gleden var derfor stor når jeg, etter mange forsøk, plutselig klarte å stå på hodet. Helt uten hjelp og helt uten støtte. Snakk om mestringsfølelse!

Deilig å føle at man har så kontroll på kroppen og at man er stabil. Rett og slett noen sekunder med ren lykke !

Vi må ikke glemme bort hvor viktig det er å iblant kjenne på at man mestrer noe man ikke trodde man ville klare. Jeg tror på at mestringsfølelse er en av de viktigste elementene for å oppnå store ting og også for å holde motivasjonen oppe mot større mål. Små mestringer underveis bygger opp troen på at man kan klare det man vil 🙂

IMG_1834 IMG_1836-001 IMG_1838-001

Siden det er søndag og ukens store nettshoppingsdag (hvertfall her i huset;) tar jeg med noen freshe nyheter x-life har fått inn i nettbutikken. Nå strømmer det på med farger! Mine favorittfarger er og blir korall, eller flamingofarge som jeg kaller det, og klar lyseblå. Deilige farger som gir litt vår og sommerstemning- noe jeg er desperat etter for øyeblikket. I tillegg har de fått inn den nyeste oppskriftsboka til Kristine Weber. Jeg har alle heftene og bøkene hennes, så denne er et musthave!

Desktop80
Oppskriftsbok // Koralltopp // Korallshorts // Sort shorts-skjørt // Blå BB topp // Sportsbh // Blå sokk // Korallfarget sokk

God søndag ! 😀

Innlegget inneholder reklame

Del gjerne!
error
4 comments
  1. Hei! Ser at du tidligere har skrevet en del om aktivisering av områder, blant annet rumpe. Jeg sliter ekstremt med å aktivere rumpa, har prøvd diverse oppvarmingsmetoder (dynamisk osv) men føler alltid at det er forside/bakside lår som tar mest. Har du noen tips/råd? Vil gjerne bygge rumpe, er jo flat som en pannekake 🙁

    1. Hei !
      Er du stram i hoftebøyerne, hamstrings eller selve rumpemuskulaturen? Isåfall kan det hjelpe med dynamisk tøying før trening, og/eller egenmassasje med rumble roller 🙂

  2. Er veldig stram i hamstrings og litt i hoftebøyerne. Funka litt bedre med dynamisk tøying (fra dine videoer) men tror nok jeg må skaffe meg foam roller også, for klarte ikke helt å mykne opp i låra. Men hjertelig takk for at du tok deg tid til å svare! 🙂

    1. det kan være veldig smart å gi det en sjanse! 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *