NYTT PROSJEKT – MIN EGEN PT

Jeg er litt sånn at jeg liker å starte på noe nytt når jeg har hatt ferie. Gjerne et nytt prosjekt, nytt treningsprogram eller med et nytt kostholdsoppsett. Det er liksom en grei anledning til å starte på nytt! Denne gangen er intet unntak. Ferien er overstått og nå blir det lenge til neste gang.

Nå har jeg bestemt meg for å følge mitt eget program i seks uker. Jeg har styrt min egen trening lenge nå, men ikke med oppsatt eksakte øvelser, reps og sett fra uke til uke. Jeg liker å velge øvelser utifra «feelingen» den dagen jeg skal trene, men nå er det altså slutt på det. Nå skal jeg følge mitt eget opplegg slavisk (uten å fundere og gruble underveis og endre det titusen ganger!) . Mer om programmet mitt skal jeg dele senere.

IMG_0196-001
BB vestTights ♥ Inov-8 Sko (adlinks)

Når det kommer til kostholdet skal jeg følge en plan der og. Det blir nok en litt hard overgang da jeg har hatt det veldig fritt den siste tiden. Jeg skal ikke ligge spesielt lavt på noe som helst, rett og slett bare ha en fast plan å følge. Nå er målet å komme i en form jeg skal holde resten av året. Jeg er ikke helt der jeg foretrekker å være akkurat nå, så om jeg skal nå målet mitt krever det en innsats og rett og slett litt innsnevring her og der. Det betyr ikke salat og kylling eller tunfisk og eggehvitter. Det betyr god, sunn og fornuftig mat satt i system 😉

Jeg er fan av reglen «keep it simple» så det vil prege både mat og trening. Nå er jeg gira på å komme i gang ! Akkurat som oppfølgingskundene mine skal jeg ta målebåndmålinger hver fredag. Så får vi se hvordan det går- og jeg skal holde dere oppdatert 😉 God mandag !

1421935936

Del gjerne!
error
Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *