VIDEO; LUNSJBOKS PÅ 2 MIN

Heisann !
Her kommer denne ukens videoblogg. Her lager jeg meg sunn og næringsrik lunsj på 2 min (ikke det en gang!) med foodprep boksene mine. Ingen kan si at det er tungvint eller tidkrevende å spise sunt. Alt det kreves er litt forarbeid 1-2 ganger pr.uke og et kjøleskap/frys. Neste uke skal jeg filme hele foodprepen min så dere får se hvordan jeg tilbereder alt 🙂

Del gjerne!
error
4 comments
  1. Hei. Kaster du de boksene etterpå eller bruker du de igjen? Er det ikke lurere å posjonere.. Nå må du vel spise opp all fisken som du har tint opp der?

    1. Jeg vasker dem, også har jeg veldig mange bokser liggende i skapet:) steker bare opp til så mange lunsjer jeg skal ha. Porsjonerer ikke fordi jeg ikke har plass til ørten bokser i kjøleskapet 🙂

  2. Supert med mattips! Blir fort lange dager med skole/jobb, dyrt å kjøpe mat der, brødskiver/knekkebrød er kjipt i lengden, så det er fint med inspirasjon til noe annet 🙂

    1. jepp, når man har lite tid til rådighet er dette helt genialt 😀

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *