FROKOST/ LUNSJTIPS OG IHERB PAKKE

IMG_1904

Jeg har allerede lagt ut oppskriften på mangosalat, den finner du her. Denne gangen hadde jeg ikke salmalaks, men jeg hadde så innmari lyst på mangosalaten, så jeg kombinerte den med røyklaks! Salmalaks og ingefær er desidert best, men dette funket også veldig bra 🙂 Jeg kuttet opp laksen i småtbiter å hadde den oppi salaten, rett og slett. Om du sliter med søtsug etter frokost/lunsj så er laks og/eller egg noe du bør prøve å ha med i frokosten eller lunsjen din.  For meg og flere av kundene mine fungerer det enormt søtsugdempende! Verdt et forsøk, eller hva ? 😉

PS! Denne tightsen fra Better Bodies (finnes i flere farger) er på tilbud nå, UT DAGEN! You know what to do 😉

101CANON1

Ellers har jeg handlet litt på Iherb. Det er en evighet siden sist. Jeg var skikkelig på iherb-kjøret en stund og handlet i hytt og pine, men nå har x-life fått inn det meste av det jeg trenger så da er det ikke lenger nødvendig. Nå trengte jeg derimot litt andre varer. Quinoa, som er SVINDYRT i Norge, chiapulver og chlorellapulver. Quinoa kan fint erstatte ris. Jeg tenkte å prøve det i lunsjboksene mine eller i salater. De to siste skal jeg bruke i smoothiene mine.

IMG_1901

♥ Chlorella har høyt innhold av klorofyll som har flere fordeler ved seg. Det avgifter leveren og blodstrømmen, stopper bakterievekst, renser tarmen, blodet og åndedrettssystemet. Chlorellaens innhold av klorofyll, med enzymene klorofyllase og pepsin, samt kostfiber, fremmer sunn bakterieflora i tarmen, som utgjør stordelen av kroppens immunforsvar. Bekjemper anaerobisk gjær og sopp i tarmsystemet og motvirker forstoppelse.

♥ Chiafrø inneholder både antioksidanter, vitamin B, magnesium, kalsium og kostfiber, blant annet. I kombinasjon med vitamin-D er det også med å bedrer opptaket av kalsium. Om du sliter med forstoppelse kan du prøve å ha 1 ts chiafrø i et glass vann (la det stå litt til det blir gele-aktig) og drikke det. Med andre ord – et godt tilskudd i en hver smoothie eller granola!

Ingenting av dette er livsnødvendig, men jeg syns det er moro å eksperimentere med diverse sunnheter i smoothiene mine og tilsette litt anderledes superfood inn i hverdagen 🙂

Del gjerne!
error
Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *