VIDEO; FOODPREP MED JULIE

 

Hei folkens og god onsdag !
Nå har jeg filmet hele foodprep prosessen. Hvordan jeg steker, hva jeg lager også videre. For deg som er interessert i en enklere måte å tilbrede mat på som gjør at du både sparer tid og strøm, er dette en video du kan ta nytte av. For dere som elsker å kokkelere og har mye glede av det er denne videoen ikke fult så relevant…Hehe 🙂 Jeg har lite tid til matlaging i ukedagene og dette er derfor måten jeg velger å gjøre det på slik at jeg alltid har en næringsrik og sunn lunsj klar når jeg skal på jobb.

image1

Del gjerne!
error

8 Thoughts on “VIDEO; FOODPREP MED JULIE

 1. Så flott og enkel måte å foodpreppe på! Det er altså helt safe å oppbevare fisken i kjøleskapet i fire dager? Har alltid hatt en liten tommelfingerregel på to dager, men sikkert bare jeg som tar litt hardt i 🙂

  • Jeg har ikke blitt dårlig enda hvertfall, har gjort det i flere år:) skal ikke påstå at det ikke er best med to dager ! Kan være lurt å fryse den når du har stekt den, for sikkerhetsskyld 🙂

 2. Fantastisk! Du er fitnessverdens Ingrid Espelid 😀

 3. Chanett on februar 5, 2015 at 10:46 pm said:

  Nå blir det foodprep fremover vet jeg 😀 så effektivt og så enkelt 🙂 gjør du akkurat det samme hvis du spiser for eksempel kylling/biff/karbonadedeig? 🙂 er dette mat for hele dagen i flere dager? Altså frokost, lunsj, middag og kvelds? 🙂

  Takk for dine supre videoer 🙂

  • Så bra du likte den!:) jepp gjør samme med kylling og annet kjøtt men da pleier jeg å ha det i frysen i porsjonspsoser. Syns det blir tørt hvis ikke.
   Dette er kun lunsjene mine 4-5 dager frem i tillegg til at jeg bruker laksen til middag. 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Post Navigation