UKE 2 GJENNOMFØRT – RESULTAT OG TANKER

IMG_0205

FREDAG! ingenting slår den følelsen ♥
Nå har jeg fullført uke 2 av treningsprogrammet som jeg har satt opp til meg selv. Jeg har klart å ikke endre noe, faktisk. Jeg har til og med fullført øvelser som jeg har fått innmari lyst til å bytte ut men som jeg VET jeg har godt av å øve på, både fysisk og psykisk. Å ha respekt for sitt egenoppsatte program er faktisk veldig vanskelig, det vet jeg mange pt’er syns. Så jeg sier meg veldig fornøyd med gjennomørt uke 2 !

Øvelsene jeg har et elsk/hat forhold til er bulgarsk utfall, omvendt roing, plankevarianter og liggende beinhev. Det er så himla tungt og fælt mens det holder på – men nå SKAL jeg gjennomføre dette! Følelsen etterpå er jo desto bedre når man ikke hadde så lyst i utgangspunktet da 🙂 Og i tillegg så vet jeg at jeg har veldig godt av å utføre disse øvelsene.

En annen ting jeg har pleid å gjøre tidligere når jeg har fulgt mitt eget oppsett – å legge til flere øvelser eller ekstraøkter. Jeg sier det jo til kundene mine – less is more- ikke legg til noe ekstra!, likevel har jeg falt for fristelsen å øke treningsmengden selv og. Men ikke denne gangen. Jeg holder meg til fire styrkeøkter og det er MER enn bra nok. Jeg blir jo faktisk ganske sliten av disse øktene, så jeg må ta mitt eget råd – less is – rett og slett – more, og jo mer er ikke nødvendigivis bedre. Å ta meg selv på ordet tror jeg faktisk lønner seg for meg.

IMG_0203

Det er viktig for meg å ha en god blanding av øvelser som jeg elsker og som jeg har godt av å bli bedre i. Både på grunn av målet mitt og for å utvikle mine svake sider. Man kan ikke bare gjøre det man er best på hele tiden, da blir jo aldri de svake sidene forbedret. Skulle jeg bare hatt det dritmoro på trening hele tiden ville jeg kun trent sidehev, hipthrust, chins, step ups og markløft, haha. Det hadde blitt ensformig.

Forløpig har jeg økt veldig bra i både pushups, omvendt roing og mageøvelsene, noe som er veldig gøy. I og med at magemusklene mine er kjempe flate så regner jeg med at nå som jeg har begynt å trene mage spesifikt regelmessig vil jeg se forskjell på sikt. Tror faktisk magemusklene er det som er minst utviklet på min kropp. Da har jeg hvertfall godt forbedringspotensiale 😉

Nå skal jeg skrive inn en ny treningsuke i treningsdagboken min. Den følelsen er så god! Og jeg gleder meg. Trening er moro og det gir meg så mye ♥ God fredag folkens !

Del gjerne!
error

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Post Navigation