A MAGIC BLEND

IMG_1991

Denne smoothien har vært frokosten min hver dag denne uka. Vanligvis har jeg pleid å mikse og trikse litt med nye blandinger, men denne er så god at jeg har kjørt meg helt fast rett og slett. NAM! Den er også veldig næringsrik og metter lenge. Perfekt til frokost.

Du trenger;
♥ 1 frossen banan
♥ Ca 2 dl vann
♥ 1 ss kakao
♥ 1 ss sukrinmelis eller annen søtning
♥ 1,5 scoop sjokoladeprotein
♥ 1 ss chlorella
♥ 1 ss chiapuller/frød

Man kjenner ikke smaken av chlorellaen, bare så det er sagt. Bananen, proteinpulveret og kakaoen er det som er mest dominerende og er det som gir en god, fyldig og søt smak. Om du vil kan du ha noen hakka nøtter som topping. Vannet kan også byttes ut med kokosmelk om du ønsker en enda fyldigere og rundere smak, i tillegg til mer fett.

IMG_2433

Min plan for denne lørdagen er en deilig lang gåtur med ei venninne, jobbe litt og så lage sushi – min livrett –  med en annen venninne ikveld! Perfekt lørdag ♥ Elsker dager som denne. Nyt dagen folkens !

Del gjerne!
error

4 Thoughts on “A MAGIC BLEND

  1. Anniken on februar 7, 2015 at 10:47 am said:

    Naam, denne så spennende ut, og må helt klart testes! Men jeg har hverken chlorella eller chiapuller/frø. Har du kjøpt dette på Iherb? Kanskje man kan bytte ut noe av dette med f.eks havregryn, evt. annet før som sesamfrø og linfrø? 🙂

    • Chiafrød kan byttes ut med linfrø:) chlorella og chiafrød gir ikke noe særlig smak i denne smoothien så du kan fint droppe det og heller ha noen ss med havregryn i 😀

  2. Har gått i fjellet fra 12.10 til 16.30 i dag . Ikke så verst på er n lørdag, nå skal jeg se pise middag med min elskede. Må utforske de smoodiene når vi kom mm er hjem fra ferien. Takk gor fint innlegg igjen. 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Post Navigation