FARGER OG TURKIS TIGHTS

271854-1-1362997139294
Grå bukse // rosa topp // blå t-skjorte
271854-1-1362313750131
Lilla topp // Lilla t-skjorte

Jeg føler meg som en levende Kari Traa reklame om dagen. Elsker, elsker, elsker fargene og passformen. Man blir i godt humør av farger, det er det ingen tvil om. Denne lillafargen har jeg forelsket meg helt i, samme med den sterke lyseblå på t-skjorten. Jeg er så fristet til å klikke hjem en av favoritt tightsene mine i turkis, men tør jeg det? Litt vågal farge, men så himla fresh og 😀 Jeg liker best capritights som stopper rett under kneet, så valget faller nok på den. Nå som det er (snart) sommer er det tid for å flashe leggene man har pumpet på hele vinteren 🙂

Hva syns dere ?

66141_Kari_Traa_Butterfly_Capri_1

Del gjerne!
4 comments
  1. Fine klær og fine farger 🙂 p.s skulle ikke kostplan, treningsplan og info for bikiniform-prosjektet komme idag? Er såå spent!!

  2. Tøffe tights! Blir de lett gjennomsiktige?
    Tenkte på fargen, sånn kontra sort tights 🙂

    1. Har prøvd å bøye meg ned foran speilet, men syns ikke de blir gjennomsiktig. Det er såpass tett mønster at det dekker over 🙂 Kommer nok litt an på hvor trang størrelse man velger.

      1. Bra:-) liker ikke når jeg viser hele stringen 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *