TRE LUNSJER MED FISK

Om du er blant dem som ikke liker fisk så syns jeg du skal gi det en siste sjanse og prøve disse to rettene. Enkle, kalde salater med fisk og deilig tilbehør.

1. LAKS OG BÅTPOTETER. I den første har jeg laks – en fisk det kanskje er lettere å like enn andre. Jeg har stekt min i ovnen sammen me sitronpepper. Oppi denne lunsjbollen har jeg en filet, ovnsbakte båtpoteter, kikerter, linser, asparges og brokkoli. Jeg har krydret med hvitløkspepper og salt i tillegg.

IMG_1995

2. RUCCOLA OG LAKSESALAT MED FETAOST. Denne er en stor favoritt. Jeg har en ovnsbakt laksefilet, et hvitløksfedd, stekt grønnsaksblanding, ruccola og fetaost på toppen. Du kan bruke de grønnsakene du ønsker, men hvitløken gjør seg veldig godt sammen med ruccola og fetaosten.

IMG_1997

3. JULIE’S LUNSBOKS MED TUNFISK. Jeg er ikke en stor tunfisk fan, men tunfisk i gele syns jeg går an, spesielt med det rette tilbehøret. Om jeg ikke har lyst på seifeilet kan jeg godt ta en tunfiskboks til lunsjen min istede. Her har jeg 1 boks tunfisk i gele, linser, mandler, couscous, asparges, grønnsaksblading og fetaost. Her har jeg krydret med noe så enkelt som salt og pepper. Du kan bruke hvilke fisk du vil. Sei, torsk eller laks fungerer også veldig fint oppi her.

IMG_2006

Prøv deg frem med forskjellig krydder og tilbehør! Den kan være at du plutselig får sansen for fisk 😉

Del gjerne!
error

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Post Navigation