OPPSKRIFT; JULIES SJOKOLADEKREM

Jeg prøver å si til meg selv at jeg ikke er avhengig av nett… Nettet er nede hjemme hos oss nå, og gjett hvem som har plassert seg i mine foreldres stue for å få nettopp det – nett ? Og det kun for å blogge. Jeg har jo fri fra mailen på lørdager og søndager. Jeg er vist en mer innbarka blogger enn jeg trodde…

Har dere hatt en fin helg? Jeg har vært alene hjemme siden kjæresten har vært i Sverige. Jeg blir så utrolig rastløs når jeg er alene, så det har gått i er ryddig, sortering, stå på hodet, reingjøring, burpees på stuegulvet, skriving av blogginnlegg og kokkelering av sunne søtsaker. Jeg blir nesten litt bekymret for meg selv av og til. Jeg må øve på å ikke gjøre noen ting, for det tror jeg at jeg har godt av innimellom.

Apropos stå på hodet – nå har jeg fått såpass kontroll at jeg klarer å stå ganske lenge, og til og med ta beina inn og ut. Neste steg blir håndstående – men det kan ta tid. Det kjennes i nakken i dag etter en del styring i går, haha. Ikke rart det kjennes når jeg har stått mer på hodet denne uka en i hele mitt liv til sammen! 😀

IMG_2029Tights // Ullgenser // Sokker // Treningsmatte (adlinks)

Jeg har en liten søndagstreat til dere; Julies sjokoladekrem. Krever ikke steking, heving, pisking eller noe som helst som kan gå galt 😉 Den inneholder mine tre favorittsmaker : sjokolade, banan og kokos. Det beste som finnes !

Alt du trenger er
♥ 2 scoop sjokoladeprotein, gjerne kasein
♥ 1 ss kakao
♥ 4 ss kokosmelk, 6 ss om du bruker light
♥ 1/2 – 1 most banan
sukrin gold om du vil.
Også prikken over i’en – oppkuttet sukrinsjokolade med havsalt på toppen. H-I-M-M-E-Lsk ! Rør alt sammen og spis med skje. Jeg liker å ha den litt i frysen så det blir litt som is 🙂 Perfekt til søndagskosen!

God søndag !

IMG_1977IMG_1725

Casall_ss15_produsentside_F

 

Del gjerne!
error

2 Thoughts on “OPPSKRIFT; JULIES SJOKOLADEKREM

  1. Lisbeth on februar 9, 2015 at 8:25 am said:

    Hei!
    Denne sjokoladekremen ser veldig god ut 🙂 Men jeg har funnet ut for en tid tilbake at jeg ikke tåler kokosmelk, hva kan jeg bruke istedenfor?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Post Navigation