VIDEO; TIPS TIL KRYDDER OG TILBREDNING

Heisann !

I dag har jeg satt sammen en videoblogg til dere med tips til tilbredning av sunn mat. Det trenger nemlig IKKE være kjedelig selv om råvarene man bruker er kylling/karbonadedeig/fisk/reker og ris/pasta/potet/søtpotet og grønnsaker. Mye kan gjøres med krydder og tilbredning. Håper dere har nytte av videoen! 🙂

Nå har x-life kjørt i gang «x-life dagene» og det betyr at du får 25% rabatt på en valgfri vare (gjelder ikke better bodies og gasp). Det du må gjøre er å taste inn rabattkoden i kassen før du legger inn bestillingen din. Kampanjen gjelder 11.-18. februar, så dette er en gylden anledning til å skaffe deg eller en venn/venninne en valentinesgave 😀

Mine tips: 2xu tights med høy og bred linning ♥ En av de nye modellene fra Rohnich med rumpeløft, for eksempel den jeg har på meg på bildet under) eller ♥ et par sko til styrketrening, for eksempel disse.

IMG_2112-001

Innlegget inneholder reklame

God onsdag ! 😀

Del gjerne!
error

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Post Navigation