MAGETRENINGSINSPO

Hvordan ligger dere an med #julieschallenge ?
Tar den med her for dere som ikke har fått den med dere:
♥ Gjøre en øvelse du aldri har gjort før
♥♥ 50 burpees hver dag på kortest mulig tid
♥♥♥ Spise fisk minst t0 ganger i løpet av uken

For meg har det gått fint til nå, bortsett fra at jeg GLEMTE burpeesene i går. Det betyr hundre burpees i dag! Husk å bruke #julieschallenge på instagram så jeg kan se hvor flinke dere er 😀

Jeg har også til gode å prøve en ny øvelse, så jeg fant litt inspo på youtube i går. Det er jo egentlig utrolig at jeg ikke har prøvd denne før, men som dere allerede vet er jeg ikke akkurat dronningen av magetrening! (jobber dog med saken!;))

abs1 abs2

Jeg så også en litt mer avansert en – og denne må jo være mitt lifegoal. Klarer jeg dette så skal jeg være himla fornøyd. Nå har jeg ikke prøvd den enda, men jeg kan se med et halvt øye at den blir en sann utfordring for mine «non existing abs», haha. Hun lener seg altså på en kettlebell med beina festet i et abwheel. Her skal man være stabil!

abs3 abs4

Stå på folkens!
Det kan fortsatt gjøres en god jobb med utfordringen i de siste dagene i denne uken ;D

Del gjerne!
error

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Post Navigation