BURPEEFAIL OG ENKEL SNACKS

IMG_2189TightsSokkerTopp (adlinks)

Ha-ha-ha…
Jeg kan bare si at jeg er utrolig dårlig på å utføre mine egne challenge-burpees. Jeg glemmer det jo bare av! To av fem dager har jeg måttet tatt hundre stk. istede for femti fordi jeg glemte det dagen før. Og hva har jeg gjort nå? Glemt det IGJEN! Jeg er i Vikersund med svigers på hotell for å se på skiflyvning, så det er liksom ikke et veldig beleilig sted å gjøre det på heller. Nei, huff… Neste gang jeg skal ha en challenge tror jeg at jeg må skrive den på hånda/armen slik at jeg ikke glemmer det. Dette ble jo bare styr, haha.

Tightsen jeg har på meg her har jeg snakket om tidligere, den er fra merket Luciaven og har veldig spesielt design i form av sømmer/stoff som rett og slett former rumpa. Ikke slik at du får en helt annen rumpe (let’s be real…), men den fremhever det du allerede har. Jeg har hørt mye diskusjon rundt tightser som «løfter» rumpa og at mange syns det er utrolig unødvendig og teit. Vel – jeg vil heller ha dèt fremfor noe som skviser den flat hvertfall 😉  Er du enig med meg så anbefaler jeg deg å bruke rabattkoden «25» hos x-life og skaff deg din egen (rabattkoden varer frem til 18 februar). Blir du ikke fornøyd kan du bare returnere den!

IMG_2207IMG_1920

Her er også verdens enkleste snacks!
Jeg prøvde å få det til å se delikat ut, men…

Kutt opp en banan i skiver, smelt sukkerfri sjokolade og smør på. Legg en bananskive oppå der igjen, smør mer sjokolade og topp med en peanøtt eller en klatt peanøttsmør. Legg dem litt i frysen så sjokoladen stiver. Stikk gjerne i en tannpirker og, så er de lettere å spise. Jeg anbefaler å bruke sukrinsjokolade med mandel og havsalt. Salt og søtt er jo en uslåelig kombinasjon! Liker du det ikke kan du bruke vanlig melkesjokolade med sukrin:)

God søndag !

Innlegget inneholder reklame

Del gjerne!
error

2 Thoughts on “BURPEEFAIL OG ENKEL SNACKS

  1. Jeg fatter ikke at du klarer 100 av di øvelsene der på en gang. Jeg klarer kun 10…. for det er sånn at du legger deg ned på magen og reiser deg opp og hopper opp og gjentar det x antall ganger? Tenkte at jeg kanskje har glemt hvordan man gjør det 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Post Navigation