PLAGSOM SNAP’ER

Nok ei arbeidsuke er snart forbi! Tyden flyr virkelig!
Etter jobb i dag reiser jeg og Gøran med svigers til Vikersund for å se på skiflyvning. Det blir utrolig gøy å oppleve noe helt nytt. Jeg har hvertfall aldri opplevd noe lignende før. Spennende! Jeg tar ikke med meg dataen, så derfor har jeg forhåndsskrevet innlegg som publiseres på bloggen i helgen. Det er litt deilig å koble av uten å måtte tenke på bloggn og, må jeg innrømme 🙂

Forresten; jeg ble intervjuet her om dagen og det er publisert på trening.no. Litt om min kostholdsfilosofi, tips til nybegynnere og viderekommende blant annet. Se hele intervjuet HER 🙂

I dag tenke jeg å servere dere mine siste snaps. Jeg er en kløpper på snap skjønner dere, og jeg er heldig som fortsatt har folk igjen på lista mi. Jeg har nemlig en tendens til å spamme litt! Egentlig mener jeg at snap er gøyest når man sender så stygge bilder av seg selv at man nesten skjems, men DE bildene kommer ikke på bloggen, haha 😉

Kollasjer13
Forrige helg i snaps! Jeg lagde sushi med min BFF Anneroos og vi koste oss verre med sushi og vin. Dagen derpå måtte jeg rett og slett ut å lufte skråtten, haha. Herlig helg ♥

Kollasjer14

Det er så sinnsykt fin himmel på morgenen om dagen! Det er nesten knall rosa/rød himmel hver morgen. Elsker det! Fint å gå morgentur i det herlige synet ♥

Desktop81
Snap fra frokostsmoothien min som fikk en litt uheldig gusjegrønn farge. Men den var GOD! 🙂 Jeg prøvde meg også på sukkerfrie gulrotmuffins. De ble litt flate, men veldig gode de og 🙂 …Også har jeg en passiv kontorassistens som dere ser… 😉

GOD FREDAG !

Del gjerne!
error

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Post Navigation