INSPIRERT OG PLAN FOR UKA !

IMG_1908 IMG_1907

O-hoi! Sen oppdatert fra denne kanten i dag.
Det har vært hektisk fra det øyeblikket jeg sto opp så tiden har ikke strukket til. Også jeg som hater å lese slikt på andres blogger… Men det er sant 🙂

Et raskt lunsjtips til deg på farta! Påleggslaks, riskaker og/eller speltlomper. Gjerne med vårløk om du kan få fatt på det og. Det gir ekstra smak og friskhet. Her får du proteiner, omega3, karbohydrater og mye smak.

IMG_1881

Det er jo mandag, og selv om jeg ikke har alt helt på stell enda så har jeg hvertfall treningsuken ferdig planlagt! Nå går jeg inn i den fjerde uken på mitt eget program med god økning så langt 😀

Mandag: Skuldre + rumpe – 8-12 reps
Tirsdag: Rygg og legger – 4-8 reps + kortintervall
Onsdag: Bryst, mage og rumpe
Torsdag: Skuldre og rumoe + kortintervall
Lørdag eller søndag: 6 km jogg

Etter helgen i Vikersund med ny norsk skiflyvningsrekord på Anders Fannemel er jeg klar for å gi alt på trening denne uka 😀 Uansett om ski ikke er min greie så kjenner jeg på at jeg blir motivert og inspirert av utøvere som presterer bra. Gøy å se! Ikke minst er det innmari moro å være norsk 😀

Ønsker alle en fin mandag! Og ikke glem X-LIFE DAGENE hvor du får 25% på en valgfri vare 😉 Mye fint fra både adidas, casall og rohnisch. Sjekk det ut ved å klikke på bildet under;

1423641058

Del gjerne!
error

2 Thoughts on “INSPIRERT OG PLAN FOR UKA !

  1. Kjører du kortintervaller rett etter styrkeøkten eller hver for seg i løpet av dagen, Julie? 🙂 Følger treningsprogram med fullkropp 3-4 ganger i uken og har pleid å legge inn kortintervaller etter et par av disse øktene, ellers 15-20 min moderat kardio rett etter. Er det greit eller burde jeg trene det på separate dager? Målet er å gå ned i fettprosent 🙂

    • jeg har kortintervall på morgenen og styrke på kvelden:)
      Det beste er å ha det på separate dager om man kan, jeg anbefaler deg det ! 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Post Navigation