NYTT STUDIE OG NY COACHING

IMG_9479-001

God fredag folkens !
Det begynner  å nærme seg slutten av februar, noe som betyr to ting for min del. 1. Jeg begynner på kostveilederstudiet med Afpt. 2. Jeg skal bli coachet av selveste Menno Henselmans fra og med 28 feb.

Jeg har lenge tenkt på å bygge på PT-utdannelsen min og nå er endelig tida inne. Selv om jeg kan mye om kosthold og har lært utrolig mye underveis de siste årene så skal det bli godt å få en utdannelse på det, ikke bare for min egen del, men også for kundens sikkerhet. Kosthold er jo en av mine to store interesser, så dette gleder jeg meg til ! Nå skal jeg sette opp en leseplan for den kommende uka. Her må det planlegges om uka skal gå opp : )

____

Menno Henselmans er sikkert ukjent for mange enda, men han har samarbeidet mye med Børge Fagerli (som var min coach tidligere) og sitter på enormt mye kunnskap. Han legger stadig ut artikler om både trening og kosthold med ny forskning og oppdatert kunnskap (sjekk ut hjemmesiden hans her). Målet mitt med coachingen er uten tvil å lære masse nytt i tillegg til å komme i en god form jeg kan beholde året rundt, samt bli inspirert til å tenke nytt. Ikke bare i forhold til meg selv men også for kundene mine. Jeg føler meg virkelig i trygge hender og jeg kan nesten ikke vente med å starte.

Menno-Henselmans-Bayesian-Bodybuilding

Gøran skal også ha coaching fra han, noe som er veldig praktisk med tanke på at vi kan støtte hverandre og være sammen om dette. Det finnes ikke tvil om at det å bli coachet av andre kan være en enorm kilde til ny kunnskap, det opplevde jeg også i coachingperioden med Børge og når jeg fulgte program fra Gøran. Vi skal ha coaching i tre måneder forløpig, så får vi se hvordan det går etter det! ☺

Som dere sikkert skjønner så gleder jeg meg stort til å ta utdannelsen min noen store hakk videre og rett og slett bli BEDRE!Beste følelsen i verden! Er det en ting som er sikkert – i PT yrket må man oppdatere seg hele tiden – man blir tross alt aldri utlært.

Med det ønsker jeg dere alle en strålende fin fredag 🙂

Del gjerne!
error

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Post Navigation