FRESH FROKOST, KOKOSVANN OG SOKKER

God søndag !
Jeg ble vekket av katten som mjauet på utsiden av soveromsvinduet vårt tidlig i morges, så da benyttet jeg anledningen til å lesere videre på kostveilederstudie og fikk en avslappende start på dagen. Jeg hadde trengt å sove lenger, men jeg fikk hvertfall utnyttet morgenstunden 🙂

Nå er nettopp frokosten fortært. Mager kesam med vaniljeessens og sukrin gold, mango, mandler og chiafrø. I går kjøpte jeg også noe jeg ikke har smakt før- kokosvann. Denne hadde i tillegg ananassmak. Utrolig god og forfriskende! Jeg elsker jo kokos og ananas. Fikk nesten litt pinacolada følelse 🙂 Jeg fant den på kiwi men den selges sikkert flere steder.

IMG_2215 IMG_2213

Jeg har blitt litt småhekta på sokker den siste tiden!
Det kan faktisk freshe opp treningsantrekket ganske godt. På jobb har jeg «uniform» og da er det greit å variere med sokkefargen for å få litt varisjon og farge. Samlingen min begynner å vokse, men jeg mangler enda noen farger for at den skal være komplett. Disse rosa fra 2xu og disse sorte og korallfargede står på ønskelisten. Her kan du se hele det fargerike utvalget hos x-life. Mange freshe vårlige farger 🙂  God søndag !

IMG_2221 IMG_2222

Innlegget inneholder reklame

Del gjerne!
error

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Post Navigation