STANDARDEN ER SATT !

IMG_2228

Åh, deilig med ny uke!  Eller hva? 😀
Jeg har rett og slett kickstarta uka mi skikkelig i dag. Halv 8 var jeg på plass på gymmet og kjørte sprintdrag på 20 sek og med 40 sek pause. Man kan si at beina surnet relativt fort, men jeg kom meg gjennom. Etterpå hadde jeg ti seeeige minutter på ellipsen. Det er helt utrolig hvor seint tiden går i blant 😛 Siden jeg kom hjem har jeg vært klistret til tastatur og dataskjerm, så nå er det snart tid for å lage seg en lunsj. Det frister med peanøttpannekaker i dag 😀

Nå er det kun denne uken igjen før vi starter med coaching med Menno Henselmans, så jeg skal bruke de siste dagene på å «få unna» noen sunne oppskrifter jeg vil prøve. Jeg vet ikke hvordan planen blir, men jeg er innstil på å gi 100% under hele oppfølgingen, så da kan jeg like godt få prøvd oppskriftene nå før vi starter, i tilfelle jeg ikke får muligheten når vi har coaching. I kveld tenkte jeg å prøve meg på kikert-brownie fra Kristine Weber med kikerter, kakao, egg og sukkerfri sjokolade ♥

IMG_2233

Nå som standarden er satt med en pangstart så kan jo ikke resten av uka bli noe dårligere, eller hva? Planen for alle ukens treningsøkter er lagt, matpakker til lunsjene mine er klare og i tillegg har jeg laget meg en leseplan for kostveileder utdanningen. Det er så spennende at jeg blir helt oppslukt, så det skal hvertfall ikke bli noe problem å utføre! Dette skal bli en kick ass uke 😀

Til slutt vil jeg tipse dere om toppen jeg har på meg på bildet over. Den er fra merket Luciaven og finnes også i korallfarget. Den passer rett og slett veldig bra både til trening og utenom! Elsker det feminine designet som fremhever ryggen.

God mandag ! ☺

Del gjerne!
error

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Post Navigation