VIDEO; 3 NØDVENDIGE KOSTTILSKUDD

God onsdag alle sammen !
Da har jeg laget en video om kosttilskudd, de tre jeg mener er aller mest nødvendig. Vil poengtere at dette gjelder for deg som har normale verdier av vitaminer og mineraler i kroppen og for deg som ikke har sykdommer eller andre ting som gjør at vitaminer og mineraler tas dårlig opp i tarmen. For friske mennesker er det fult mulig å få i seg tilstrekkelig med de fleste vitaminer og mineraler gjennom kosten, hvis man spiser riktig.

Det finnes mange gode kosttilskudd, men det aller meste kan vi få i oss ved hjelp av et sunt, variert og næringstett kosthold med mat som grønnsaker, bær, frukt, fisk, kjøtt, nøtter og egg. Du gjør smart i å gjøre research på et kosttiskudd før du kjøper det. Det er slettes ikke sikkert at det er nødvendig.

♥ Selolje finner du her. Jeg har også skrevet et eget innlegg om det her.
♥ Kreatin finner du her. Jeg har også skrevet et eget innlegg om det her.
♥ D-vitamin finner du her. Jeg har også skrevet et eget innlegg om det her.

Hvorfor jeg anbefaler selolje fremfor tran og fiskeolje/kapsler:
Selolje inneholder fettsyren DPA som ikke finnes i tran eller fiskeolje. Selolje tas også bedre opp i kroppen. Tran kommer fra leveren (som er et filtreringsorgan som giftstoffer samles opp i), og dette setter høyere krav til produsentens filtreringsprosess) mens selolje kommer fra spekket til selen.

Del gjerne!
error

3 Thoughts on “VIDEO; 3 NØDVENDIGE KOSTTILSKUDD

  1. Skal dette tas daglig? Jeg trodde man skulle ta det som kur

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Post Navigation