UPDATE – MÅL FEBRUAR

IMG_0490

God fredag !
Alt bra med dere? 🙂

I morgen skal jeg  ha en fotoshoot med ei kjempe dyktig fotograf fra hjembygda mi, Elisabeth Larsen. Bildene skal brukes til designet mitt her på bloggen, så jeg håper jeg klarer å se sånn nogenlunde brukelig ut! Det skal sies at jeg IKKE er fotogen, så hun får virkelig prøvd seg med meg som «modell» 🙂 Det blir veldig spennende 🙂

Jeg har vært utrolig vannete denne uken og hatt mye vondt i magen. Det virker som det er en trend på denne tiden av året hvert år. Utrolig kjedelig og slitsomt å vandre rundt som en vannballong med konstant magevondt. Jeg har likevel lagt inn jobben med treningsøktene mine og spist bra, så selv om jeg ikke er «på mitt beste» til en fotoshoot har jeg hvertfall gjort det jeg kan i forkant.

mål februar
Apropo det!
Husker dere målene mine for 2015? Jeg bestemte meg jo for å sette meg mål for hver enkelt måned som skulle ta meg mot hovedmålene (en fin helårsform samt å gjøre flere ting jeg ikke har gjort før), og så langt syns jeg det har gått kjempe bra! Ikke helt full pott på sukkerstoppen, men der har det vært litt «sosiale utfordringer», og absolutt verdt det selv om det ikke har blitt helt 100% 🙂

Nå har jeg også fullført uke 6 av mitt eget styrkeprogram. Og vet du hva? Jeg er KNALL FORNØYD! Styrken har økt i markløft, chins, pushups, skulderpress, sidehev, hipthrust OG samtlige mageøvelser. Jeg har også økt fra 23 km/t på sprintdragene mine til 23,5 km/t, noe jeg er SINNSYKT fornøyd med. Det har faktisk lønt seg å følge mitt eget program, og det er utrolig moro. Nå er jeg gira på å starte opp med Menno Henselmans som coach og slutte å tenke selv de neste 12 ukene – fra og med søndag. Målene for mars må jeg nesten vente med å sette før jeg ser hva han setter opp til meg. Can’t wait !!

Del gjerne!
error

2 Thoughts on “UPDATE – MÅL FEBRUAR

  1. hvordan intervaller kjører du? kan du fortelle meg hvordan den fungerer med tanke på pause, varighhet osv….

  2. Kristin on februar 27, 2015 at 4:42 pm said:

    Oi, for noen hastigheter på dragene! Imponert! 🙂
    Selv begynner jeg å bli rimelig nervøs for å miste fokus et øyeblikk, og snuble eller tråkke feil når farten nærmer seg 16-17 km/t 😀

    Ha en fin fredag og helg!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Post Navigation