A NEW MINDSET

IMG_0257

Da er vi i gang med coachingen og dette er dag 2 med ny kostplan. Vi startet egentlig på lørdag siden vi skulle ha to «testøkter», men kostholdet startet vi altså med i går. Jeg er en skikkelig kontrollfreak, noe jeg kjenner ekstra på når jeg har gitt ansvaret for kost og trening til noen andre. Da må jeg rett og slett jobbe litt ekstra med innstillinga mi og mindsetet. Det er litt overgang å gå fra å bestemme ALT selv til å  ikke bestemme noe selv, bortsett fra matvarer.

ALT handler om hva slags tankesett vi har rundt ting. Ingenting trenger å bli verken tungvint, slitsomt, kjedelig eller umulig. Det handler virkelig om oss selv og det vi har mellom ørene.

Ikke misforstå meg, jeg er supermotivert for dette og jeg VET at Menno Henselmans kan det han driver med. Meeeen jeg river meg litt i håret når jeg ikke alltid helt forstår og vil spørre hvorfor ditt og hvorfor datt opp og ned og i mente. Det er dog bare slik jeg er skrudd sammen, så nå er jobben min å SLAPPE AV og følge opplegget som det er 🙂 DET skal jeg klare.

IMG_0252

I dag skal vi ha vår andre testøkt før vi får tilsendt programmet vårt. Jeg er kjempe spent på hvordan det kommer til å se ut. Jeg gleder meg ! 😀 Testøkta er forresten en sann prøvelse. Masse øvelser og sett. Sist økt tok 3 (!) timer. Gi meg styrke! Det syke er at jeg syns det er gøy med sånne utfordringer 😀

♥ Er ikke tightsen på bildene bare helt RÅ? Den er fra mitt nye fav merke Luciaven ♥ Perfekt med det oransje i livet siden jobbuniformen min på Shapes er oransj. Da kan jeg bruke den på jobb også! Glede 😀 Denne er også helt rå, og den er neste på ønskelista.

Ønsker dere en KNALL bra mandag!

Innlegget inneholder sponsorlenker

Del gjerne!
error
Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *