METTENDE OG SUNT MED FRUKT OG BÆR

IMG_2002 IMG_2003

Noe så enkelt som dette !
En boks mager kesam med søtning og vaniljeessens, valgfri frukt og bær og noen ruter 70% sjokolade. Et mettende, proteinrikt og næringsrikt måltid som smaker himmelsk!

Et tips til deg som er student eller bare liker å spare penger; på Europris pluss har de store poser med frosne bær, frukt og grønnsaker. Et genialt kupp som sparer deg mye penger samtidig som du slipper å handle så ofte!

VISSTE DU AT…
♥ Bringebær inneholder rikelig med antioksidanter? Blant annet vitmin C og E. De inneholder også kalium, magnesium og kalsium, samt folat og jern.

♥ I følge medisinsk forskning kan mørk sjokolade være godt for hjertet og ha en positiv effekt på blodårene. Det er flavonoidene du finner i den mørke sjokoladen, som har denne effekten. I likhet med antioksidanter virker flavonoider på en måte som kan dempe skadelige forandringer i kroppen. (kilde: Nhi.no)

GOD LØRDAG ! 😀

5 comments
  1. Har du prøvd å blande mager kesam med den sitron og lime saften til ZerOH? Smaker akkurat som kesam lime, bare uten de ekstra kaloriene og sukkeret 🙂 Superdigg!

    1. Nei, det må testes!!

  2. Jeg anbefaler vaniljepulver fremfor vanilje ekstrakt, du får en mye mer naturlig smak, samt vanilje stevia og sukrin pluss som smelter inn i kesamen 🙂 Jeg fikk sjokk, fordi det smakte akkurat som vanilje kesam og slukte hele boksen på null komma niks ^^

    1. Ooh! Takk for tips!

  3. Nam! Er det kveldsmat?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *