MÅL FOR MARS !

IMG_0303 TOPP fra adidas ♥  (adlink)

God torsdag folkens !
Nå er vi inne i dag 5 av coachingen og det går lettere og lettere for hver dag. Man må liksom regne med en liten tilvendingsfase med nytt program, nye metoder, nytt matoppsett og nye matretter. Men det er GØY å bli utfordret! Nå har jeg forøvrig fått kartlagt alt slik at jeg hadde muligheten til å sette meg konkrete mål for mars utifra opplegget vi følger. Slik ser målene ut:

mål for mars

Punktet om å «spise mat jeg ikke får vondt i magen av» høres kanskje litt rart ut, det er bare det at, selv om jeg får vondt i magen av enkelte ting så har jeg fort for å spise det likevel siden det er så godt. Det sier seg selv at det ikke ender bra, og jeg holder mye vann på grunn av dette. Gojibær, mye brokkoli, mye løk og generelt mye grønnsaker på en gang er rett og slett ting jeg må begrense. Først og fremst for egen velvære.

Også har jeg satt opp NULL koffein (med et tungt hjerte). Jeg har nemlig fått beskjed om å kutte koffein for en periode for å bryte avhengigheten. Mer om det i et eget innlegg. Jeg har heldigvis koffeinfri kaffe å ty til, så får jeg hvertfall den varme, gode morgenkoppen med gull 🙂  I tillegg til målene i skjemaet over så skal vi steke opp kjøtt/fisk og grønnsaker for flere dager to ganger i uken. Yes, da er jeg fit for fight og klar for å gjøre mars til en måned som tar meg nærmere hovedmålet mitt!

IMG_0320

I tillegg til målene i skjemaet over så skal vi steke opp kjøtt/fisk og grønnsaker for flere dager to ganger i uken. Yes, da er jeg fit for fight og klar for å gjøre mars til en måned som tar meg nærmere hovedmålet mitt!

 

1425538717

Del gjerne!
error
2 comments
  1. For noen uker siden gikk jeg på koffeinrehab selv. Jeg kuttet ned drastisk etter å ha drukket flere kopper kaffe om dagen samt sukkerfrie energidrikker. Jeg var utrolig sliten og hadde vondt i hodet, det tok en uke før jeg følte meg bedre og hadde god energi igjen. Nå drikker jeg ikke kaffe hver dag, men heller når jeg er fysen på en god kaffekopp, at jeg ikke drikker for energiens skyld.

    1. Godt å høre at det finnes håp! føles som noe mangler i hverdagen akkurat nå 😛

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *