JULIE’S BÆR- OG SPINATSUPPE

God søndag !
Har dere hatt en fin helg så langt?

Nå er jeg godt i gang med det nye treningsprogrammet fra Menno, og jeg liker det bedre og bedre. Jeg skal prøve å øke vekter i hver eneste økt, noe som er tungt og krevende, men så absolutt effektivt for progresjon! Gleder meg til å se fremgangen de kommende ukene. So far, so good.

På fredag tikket det inn melding på telefonen om pakke fra x-life. Det var en stor glede pakket i papp! Oppi der skjulte det seg blant annet nyheter fra better bodies, en sixpack bag, nytt antrekk fra adidas og litt påfyll av musthaves i kjøkkenskapet.

IMG_2324IMG_2303

Tightsen er i «vanlig tights» stoff, noe jeg elsker. Jeg bor jo generelt i tights! Genseren er litt loosefit rundt livet og litt lengre bak enn foran, og med matchende hårbånd så har man alt on point 😉  Kunne ikke vært mer fornøyd.

Det blir mye reising på oss de kommende helgene, blant annet på grunn av fitnesskonkurransene i vårsesongen. Da fant vi rett og slett ut at en sixpack bag (rosa selvsagt!) var essensielt med tanke på at vi har tenkt til å følge dietten vår 100% uansett hvor vi er – så langt det rekker selvsagt. Da hjelper det godt å ha med en bag med muligheter for å holde maten kald på tur 🙂

Apropo mat !
Jeg vil tipse dere om en enkel søtsak dere kan prøve dere på. Julie’s bær- og spinatsuppe.
Du trenger:
♥ Jordbær og bringebær
♥ 0,5 – 1 dl vann (velg selv)
♥ 1 scoop jordbær eller bringebærprotein
♥ En håndfull spinat, halvfrossen
♥ 100 g kokosmelk
♥ Noen dråper vaniljestevia (smak til)
♥ Kakaonibs eller hakket mørk sjokolade (som topping)

IMG_2309

Kjør alt utenom kakaonibs/sjokolade i en blender eller smoothiemaskin til alt er som en røre, og hell det i en skål. Ta den gjerne litt i frysen så det blir litt mer som sorbetis 🙂  Enjoy !

Innlegget inneholder sponsorlinker

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *