ALTERNATIV HVERDAGSAKTIVITET

Jeg har somregel en dag i uken hvor jeg er på Shapes på Brennåsen å har pt-timer der istede for på Shapes i sørlandsparken (hvor jeg har kontoret mitt), og da benytter jeg ofte anledningen til å bruke den store salen vi har der. På torsdag når jeg var ferdig med timene mine ble det tid til litt rulling og bøy og tøy med søteste May. Hun driver med Afm (art of functional movement) og viste meg masse nye bevegelser/ tøyeøvelser. Jeg tror ikke jeg har vært i så mange rare stillingen i løpet av så kort tid før, haha 😀 Utrolig moro!

På slutten prøvde vi oss helt tilfeldig på denne øvelsen. Jeg har aldri prøvd før og har igrunn tenkt at det er en typisk ting jeg ikke klarer. Men det gjorde jeg jaggu! Hoho. Somregel overvurderer jeg egne evner når det kommer til slikt, så der fikk jeg meg en liten selvtillitsboost gitt 😀 (sjekk forloveden til May i bakgrunnen :’D)

IMG_0323-001 IMG_0322

Toppen min er en av nyhetene fra Better Bodies og er loosefit og deilig i stoffet. Finnes også i rooosa 😀 Tightsen er fra samme merke og finnes i flere farger her.

Jeg hadde hviledag på torsdag så da var det greit å få inn litt hverdagsaktivitet i tillegg til jobb.
Nå skal vi styre nesa vår mot Gørans tantes hytte og der blir vi fra i dag til imorgen. To treningsfrie dager skal nytes til det fulle. Jeg føler jeg trenger det sårt etter en beinhard treningsuke. God lørdag! 😀

IMG_0325

Del gjerne!
error
Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *