CONFESSION TIME

Er det en ting jeg har inntrykk av at dere lesere elsker, så er det innrømmelser. Da er vi isåfall flere om det! Ingenting gleder meg mer enn å innse at andre er like uperfekte som meg selv (mohaha). Og hvis jeg kan gi noen bedre selvtillit i dag – da gjør jeg det med glede.

♥ FØR FOTOSHOOTEN MIN for noen uker siden bestemte jeg meg noen sekunder for å kjøre stram diett frem til den var overstått, for å se best mulig ut. Jeg fant ut noen sekunder etterpå at «drit i det. Jeg skal fremstå slik jeg ser ut akkurat nå». Så får vi se på sluttresultatet om det var rett av meg (hehe). På selve dagen fikk jeg jo selvsagt mensen og var super vannete. Så, noen strengt diett i forkant hadde mest sannsynlig vært bortkastet uansett.

♥ PÅ EN DÅRLIG DAG kan jeg ta det litt personlig og bli bittelitt lei meg om jeg får en mindre følger på facebooksiden min eller på instagram.  Det føles nesten som at en person rett og slett har sluttet å like meg. Helt ærlig så er det utrolig flaut å innrømme, men det er sant.

bloggbilder ikke slett8

♥ JEG SLITER MED Å VÆRE TÅLMODIG når mennesker forventer medfølelse og sutrer om ting de kun kan endre på selv. Jeg vil si selv at jeg er sympatisk og empatisk, men det virker som det stopper der. Jeg er allergisk mot krokodiller og bulls(hit).

♥ JEG HAR BIKINITRUSER I TO FORSKJELLIGE STØRRELSER, rett og slett fordi rumpa mi minsker og hever, alt etter hvor flink jeg er med maten (det er den det går hardest utover). I stede for å trykke den inn i en for lite truse er jeg like godt ærlig med meg selv og har to størrelser på lager.

♥ JEG ER FOR RASTLØS for yoga, meditiasjon og alt som har med sånn pustegreier, avslapning og rare posisjoner å gjøre. Jeg trives med å ha masse tanker og «rot» i topplokket, uansett hvor populært det er med «indre ro» om dagen.

Sånn, det var det!
Håper du føler deg bedre nå ! 😛

Del gjerne!
error
1 comment
  1. Herlig ! 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *