DIETTFROKOST OG SANDEFJORD OPEN

image

Jeg og Gøran befinner oss på Sandefjord Open i helgen som delegater backstage, så i dag blir det kun oppdateringer på facebooksiden min og instagram (pt_julie).

Vi er installert på Scandic for helgen og de har en fantastisk frokostbuffet. Litt kjedelig å ikke kunne ta fire tallerkener med pålegg, skive med nugatti og all slags frukt, men er man på diett så er man på doett! Fordeøen med buffet til frokost er jo at man KAN velge diettvennlig om man vil. Veldig praktisk 🙂

Hotelfrokost er slukt og de første lagene med farge er lagt. Da gjenstår det vare litt mer prepping, godsnskk, posering og avslapping før bikinijentene skal på. Jeg er ikke coach for noen bikinijenter i år, kun Elin Brandsfjell som stiller i bodyfitness imorgen for første gang. (gjett om jeg kjenner på nerver!!!) Men Evelina Eriksson stiller for teamet vårt i dag i bikinifitness debutant, så da er vi med å hjelper til med farge og prepping og det som skal til 🙂

i morgen kommer det er forslag til en hjemmeøkt til dere her på bloggen. Stay tuned!

Del gjerne!
error
Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *