HELGEN OG NY UKE

Da var årets første konkurranse gjennomført, og min atlet Elin fikk 6 plass i bodyfitness -163 cm. Hun gjorde en kjempe god figur, så nå skal vi bare jobbe videre for å få formen enda bedre frem mot Oslo Grand Prix om to uker. De andre gangene jeg har vært coach på konkurranser så har jeg slitt med enormt mye nerver, nesten så man skulle tro at jeg skulle konkurrere selv, men denne gangen gikk det mye bedre. Jeg hadde med meg Gøran og han var en beroligende faktor 🙂 Nå er det bare å glede seg til neste konkurranse ! (Se flere bilder av Elin på facebooksiden min :))

IMG_0399-001 IMG_0412-001

Vi fikk tid til litt av hvert i Sandefjord, blant annet litt trening. Vi prøvde først på hotellets treningsrom, men helt ærlig så var det ikke helt det jeg kan tenke meg av utstyr der, for å si det pent. Når det i tillegg stengte kl.4 så bestemte vi oss for å ta en tur på Evo istede, og der fikk vi en god økt etter konkurransen på lørdagen. Når jeg følger et fast program så er det litt nedtur å ikke få gjort det man har planlagt, så det føles bra når vi fikk fullført det vi skulle. Det ble knebøy med strikk, rygghev, chins og litt skuldre. Knebøyen min øker jevnlig om dagen, og det er så gøy !

Desktop85

Antrekket er fra Better Bodies all the way, utenom skoene. Toppen finner du her i flere farger og tightsen her (jeg har brettet den opp) i flere farger. Det har kommet enda flere nyheter fra Better Bodies også, og de er jo selvsagt på ønskelisten min! Den rosa toppen i midten står uten tvil øverst. Se alle nyhetene her.

Ønsker alle en super mandag !

Desktop86

Ïnnleggget inneholder reklamelenker

Del gjerne!
error
Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *