ØKNING, FETTREDUKSJON OG FREMGANG

wpid-img_20150402_182613.jpg

Sola skinner for full guffe her i dag, både ute og inne!
Hver fredag tar jeg målinger og formbilder for å sammenlinge fremgangen fra forrige uke. Frem til nå har jeg hatt ukentlige gode resultater både på fettreduksjon og bilder så jeg håper virkelig det fortsetter slik.

Magen begynner jeg faktisk å bli veldig fornøyd med, og det er utrolig deilig. Jeg er liksom ikke helt meg selv når jeg har «det lille ekstra» på magepartiet, så det er godt å føle seg mer og mer vel. Jeg er litt bortskjemt når det kommer til magen, der er jeg vant med å ha lite fett. Men så har jeg jo fortsatt områder som slipper seinere, da. Nå venter jeg på at lårene også skal slippe.

Dagens fettklypemål viste -1 mm på hofta, -0,8 mm på midjen, -1 mm på låret og -1 mm på leggen. Med andre ord – ganske solid fremgang. Siden jeg startet opp har vekta gått litt ned, men slettes ikke mye i forhold til fettmålingene. Det er slikt man må regne med når man endrer kroppskomposisjon. Mindre fett og mer muskelmasse.

wpid-screenshot_2015-04-03-12-02-33

De siste ukene har jeg økt i styrke både i knebøy, hip thrust, chins, pullups, pushups og rumensk markløft. Skuldrene sier litt stopp, men jeg håper Menno har en løsning på det. Det er jo ikke noe nytt at underkroppen min elsker å bli dritsterk mens overkroppen er treig… Så det er bare å være tålmodig 😉 Kroppen er strengt tatt ikke en maskin og vi har alle genetiske fordeler og ulemper.

Jeg og Gøran satt å kikket på gamle bilder fra en Tyrkiatur da vi var i rå form begge to. Nå ser jeg klart for meg hvordan jeg vil se ut og det motiverer noe enormt. Jeg har klart det før, da klarer jeg det jaggu igjen 😉

Med det sier jeg god langfredag!

 

10 comments
  1. Synes du ser kjempebra ut! Hvor er tightsen fra? 🙂

    1. tusen takk! 🙂
      tightsen er denne, jeg har brettet den opp: http://www.x-life.no/products/essentials-tights-black

  2. Nice ass 🙂 Så gøy med resultater.
    Jeg sliter maks med å ta knebøy med stang, og det irriterer meg! Selv med lett stang.

    1. 😀
      sliter du med å komme ned, eller hva stopper deg?
      Hvis det er problemet kan du øve med goblet squat, eller prøve frontbøy istede 🙂

  3. goblet squat og frontbøy går 🙂 Det gjør rett å slett litt vondt å ta knebøy. Det er som om kroppen min ikke er skapt for det.

    1. Hvor gjør det vondt ? 🙂

  4. Du har virkelig drømmekroppen! Sagt uten å smisk, for æ mein d!! Den midja……..

    God påske!

    1. Tusen takk for det!! Så koselig å høre

  5. i korsryggen .

    1. Jeg ville fått en pt til å se på teknikken din. om du har stor bekkentilt kan dette være årsaken. Uansett lurt med teknikkveiledning om noe er ubehagelig 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *