DAGENS TRENING + TIPS

Desktop50
Tights // Topp (sponsorlinker) Favorittantrekk!! 😀

Jeg har nettopp gjennomført en svett økt på bakside lår, rumpe og litt skuldre! Er det flere enn meg som merker at svetten begynner å renne så fort man løfter en vekt for tiden? Eller det kroppen min som er på høygir? Vel, jeg er hvertfall ikke redd for å svette. Jeg føler meg skikkelig fresh når toppen er gjennomvåt, haha.

Jeg kjørte supersett på markløft og kettlebellswings i dag. En kombinasjon som får blodpumpa til å gå og rumpa til og jobbe. Kettlebellswings er absolutt noe du bør prøve ut. Den kan gjerne kjøres mellom andre øvelser for å gjøre økta mer intensiv. Både core og rumpe blir aktivert. Det ser slik ut:

 

Bruk hofta for å få sving på kula, la armene fungere som pendel. Skyv hofta frem og stram rumpa!!

Del gjerne!
error
4 comments
 1. Hei Julie 🙂 Jeg har aldri prøvd disse før,rett og slett fordi jeg er redd for å drite meg ut (jeg trener stort sett alene) 😉
  MEN, har lenge vært nysgjerrig, så jeg lurer på hvilken vekt bruker du? Jeg er ikke nybegynner i trening, men er langt i fra så trent som deg.

  1. Hei !
   Hvilke vekt jeg bruker kommer an på om jeg har oppvarming eller arbeidssett. Du må nesten kjenne selv på hvor sterk du er. Selv bruker jeg gjerne så tung vekt at jeg kjenner det godt. Alt fra 8 til 36 kg, alt etter hva som er formålet 🙂

 2. Det skal jeg prøve i dag. Angående teknikk, skal ikke kula opp til ca øyehøyde? Har ingen erfaring kettlebell selv men bare tittet bort på andre på senteret 🙂

  1. Det er ikke noe regel for hvor høyt kula går, armene skal bare «henge og dingle», bevegelsen er i hofta 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *