CELLULITTER, VALKER OG STREKKMERKER

IMG_7205
Tøff i trynet – med klærne på… Tights // Topp (sponsorlinker
)

I dag skal jeg fortelle dere noe folkens.

Jeg tenkte på noe i går. Nemlig dette med at mange av oss jenter har bikiniskrekk. Ikke bare de som har noen kilo ekstra, men også de som absolutt ikke har noen kilo ekstra. Hvorfor trer vi ikke inn i bikinien uten å grine på nesa? Jeg spurte meg selv om dette, og svaret var klinkende klart. Jeg er redd for at jeg har styggere kropp enn folk tror og forventer. Harde fakta. Når man trener mye så forventer folk at man ser bra ut i bikini. Slik er det bare. Jeg har breaking news for you all:
JEG HAR CELLULITTER
JEG HAR NOEN VALKER
JEG HAR STREKKMERKER
Selv om jeg trener ræva av meg og passer på maten. BOOM, there you have it. Nå kan jeg gå fritt på stranda uten at noen snur seg å tenker; wtf!! Eller hva? Nå vet dere om skavankene mine som jeg så gjerne ikke vil innrømme at jeg har, så nå vil jeg gjerne gå fritt rundt som en vanlig person og slappe av. La oss alle droppe klærne i sommer og være stolt av oss selv. Vi er like usikre alle sammen så vi kan like godt bare hoppe i havet.

Del gjerne!
error
21 comments
  1. takk for det Linn !! 🙂

 1. AMEN Julie!!!! 😀 du ser fantastisk ut btw!!!

  1. ah, TUSEN TAKK søte deg ! Og i like måte! 🙂

 2. Så befriende det du skriver! Selv har jeg tenkt å skaffe meg en ny bikini i år ,PT-timene med deg Julie og kostholdsplanene du har gitt meg, har jeg gått ned 17 kilo, og det merkes veldig på kropp og sjel kan du tro . Jeg er deg evig takknemlig.:) Jeg sa : Kan du hjelpe meg å gå ned i vekt , så er det håp for alle 🙂 så nå gleder jeg meg til å tre i bikinien jeg også med eller uten celuitter og for mye hud 🙂

  1. Gøy å høre 🙂 Bikini er for alle !! 🙂

 3. Man må nok være fornøyd med det man har ja. Så får blikk bare være blikk

  1. Så sant 🙂

 4. Bra at du får det frem! 😀 angående strekkmerker: kjæresten min kaller meg bare en tiger siden jeg har striper, haha 😀 da er det ikke så ille lenger!

  1. Hehe den likte jeg!! 😀

 5. Bra skrevet fine deg 🙂

  1. takk for det søte! 🙂

 6. jeg har masse lyse strekkmerker. og nupper. CAREFACE 😀

  1. sikkert ingen som har sett det anyways, du er som er så nydelig 🙂

 7. jeg antar at strekkmerker, valker og celluliter er noe vi jenter aldri kommer til å slippe unna ! :p likte innlegget ditt jeg : D

  1. nettopp! Vi har nok litt av hvert alle man :))

 8. Haha, du er så herlig! Godt sagt, kjenner meg igjen. Men nå er det «out there», så da er det bare å kaste klæra! ;-D

  1. Ikke sant!! 😀 tusen takk for kommentaren Vibeke :))

 9. Superbra skrevet!
  Takk for en god pepptalk, du har helt rett!
  nå skal jeg få meg en splitterny bikini, er den jeg er enten folk ser det eller ikke, right?^^

  1. oh yes!! 😀 Hopp i det! ;D

 10. Du satt ord på det!! Det presset der er enormt synes jeg! :s

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *