ÅRETS FØRSTE STRANDTUR


271854-1-1370713822812
Man kan bli våryr av mindre, eller hva? 😉

Vi har hatt en skikkelig digg dag med soling på stranda og grilling hos mamma. En komplett sommerdag! Jeg ser frem til mange flere av disse. Kan ikke tenke meg noe mer digg enn å bare nyte livet og kjenne sola steke på huden. Jeg fant frem min splitter nye bikini, neonfarget selvsagt. Etter at jeg skrev innlegget i går så hadde jeg ikke annet valg enn å stolt tre inn i bikinien. Det gikk jo faktisk veldig bra, selv om jeg ikke føler jeg har nådd «sommerkroppen» helt enda. Som en av kundene mine skrev på en facebookstatus, «har du en kropp og det er sommer, så har du sommerkropp». Enkelt og greit ! 🙂 Jeg klarte hvertfall å slappe godt av på den folkerike stranda sammen med min grisedeilige kjæreste, og det med både cellulitter og strekkmerker.. 🙂 Herlig !

Del gjerne!
error
4 comments
  1. Ser ikke så verst ut den mannen din nei, selv om min egen selvsagt er best 😉 Er forøvrig helt enig med kunden din, er det sommer i Norge så har man på bikini, enkelt og greit, og du ser FANTASTISK ut 😀

    1. 😀 takk honey <3

  2. Du er et herlig forbilde – og ser dessuten helt smashing ut!

    1. tusen takk Kjersti ! Det betyr så mye for meg å høre det :))

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *