6 TING VI IKKE MÅ GLEMME

Når man hele tiden mottar informasjon, leser artikler, ser på instagram, leser blader, ser på andre som trener, observerer og tenker hele tiden rundt trening og kosthold så er det fort gjort at fornuftige tanker blir byttet ut med noe mindre fornuftig. Derfor – her er seks punkter vi ikke må glemme oppi alt sammen!

IMG_0286nett

Det er ikke svart-hvitt
Vi mennesker er forskjellige og har uendelig med variabler som gjør oss unike. Det går derfor ikke an å slå fast at den og den dietten eller den og den treningsmetoden er best. Ikke gå i fella å tenke svart-hvitt. Lær din egen kropp å kjenne, prøv deg frem.

Du MÅ ingenting
Det finnes så mange veier til Rom at det er ikke noe som helst du MÅ for å oppnå noe som helst. Som jeg har nevnt før og – du må blant annet ikke spise torsk for å komme i form. Du må ikke ha morgencardio for å redusere fettprosenten. Det eneste du må er å gjøre en innsats på det du bestemmer deg for.

Ting er ikke alltid slik det ser ut eller slik man tror
Kanskje rumpeforbildet ditt har implantater bak som øker sjansen for at du aldri kommer til å se slik ut med mindre du tar samme operasjon? Ting er ikke alltid som det ser ut, og heller ikke slik man tror. De som ser best ut kan ha brukt ulovlige midler, de kan ha brukt årevis på å bygge kropp eller de kan ha væt født sånn. De som ser spinkle ut eller dårlig trent kan ha vært enda dårligere trent før og har kanskje hatt enorm fremgang på kort tid. Ikke tro på alt du ser og ikke døm andre utifra fysikken dems. Det kan ligge mye bak.

IMG_0194nett

Mat må til, uansett hvem, hva, hvor og når
Du kommer ikke unna det. Kroppen din må ha næring om du skal fungere, prestere og få fremgang.

Resultater krever innsats over tid
Det krever ikke bare innsats å få resultater, det krever også innsats å beholde dem. Ingen quick fix er verdt strevet om du ikke vet hvordan du skal beholde resultatene dine. Mitt råd er alltid; Styr unna hurtigdietter og alt som inneholder et snevert kosthold i form av shakes, supper, fastedager o.l. . Ta deg god tid, så finner du ut av hva det koster å ha den fysikken du vil ha på en naturlig måte. Tro meg – du vil ikke angre.

Det finnes flere veier til Rom
De fleste coacher har sine egne tanker, meninger og erfaringer som gjerne er forskjellig fra andres. Dette betyr ikke at noen tar feil, det betyr bare at det er mye forskjellig som funker. Ikke la deg lure til å tro at kun den ene coachens opplegg funker. Det meste funker nemlig, om du bare går inn for det!

4 comments
  1. Flott innlegg, Julie. Så utrolig rett! Vi merker jo alle hvor lett det er å se seg blind, og jeg tok meg selv i å tenke her om dagen at «shit, så bra hun så ut på det scenebildet – jeg er jo bra mye mindre» .. helt til jeg husket mine EGNE bilder, som nesten lurte meg selv til å tro at jeg var dobbelt så stor i muskulaturen som jeg egentlig er.. haha. Der kan man se! Bare for å ta et eksempel oppi alt dette her.
    Dette deler jeg så absolutt.
    god helg til deg, flotte <3

    1. Ja, ikke sant? Det er jo et perfekt eksempel på at ting ikke alltid er som det ser ut, selv om jeg er sikker på at dere ser knallbra ut både du og hun du sammenlignet deg med 🙂 Takk for deling! Ha en fin dag 🙂

  2. Veldig bra innlegg! 🙂 Viktig å ha fornuften i behold, og du treffer spikeren på hodet. Takk for at du deler slike nyttige ting 🙂

    1. Tusen takk Martine ! Godt jeg kan bidra med noe fornuftig 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *