SOMMERFROKOST OG SPENNENDE LANGHELG

Først; gårsdagens sommerlige frokost. Cottage cheese, litt av denne nye yoghurten og oppkuttet vannmelon. Kokos og ananas er jo mine to favorittsmaker, så man skulle tro den nye go’ morgen yoghurten var laget for meg. Alt som smaker pina colada går ned på høykant her ! ☺ Dette var mildt sagt en sommerlig start på dagen.

IMG_2628 IMG_2653-001

Vi har en spennende langhelg foran oss !
I kveld flyr jeg og Gøran til England for å delta på EPIC fitness summit i Birmingham- en konferanse hvor flere verdenskjente fitnessguruer skal holde seminarer. Blant annet Layne Norton, Bret Contreras, Alan Aragon og coachen vår, Menno Henselmans. Store navn i fitnessindutrien. Det blir så utrolig spennende! Det er fra fredag til søndag, så vi er ikke hjemme igjen før på mandag. Det blir med andre ord en ekstra langhelg. Det kan vi like ☺ Gleder meg til å høre mer om alt fra karbohydrater, insulin, periodisering, styrkeøkning og kolesterol. Rykende fersk og oppdatert info basert på forskning. Gleder meg til å sluke til meg informasjon !

IMG_2718-002IMG_2719-001

Baggen er pakket med treningsklær stort sett. Jeg har også med meg utstyret jeg trenger på trening. Strikk, kjettinger, minikjetting, sko og loggbok (ja, noen av øktene våre er litt sære og krever sært utstyr!). Så får vi se hvordan øktene blir og om vi finner et ordentlig gym der borte. Det bør ikke være noe problem. Vi er litt usikre på hvordan det blir med treningen og dietten når vi er der, men vi skal gjøre det beste ut av det. Man blir jo tross alt bedre og bedre på å ta ting på øyemål samt at makroinnhold i matvarer sitter mer eller mindre som støpt. Fordelen med å ha vært på diett en del ganger, hehe.

Det som står i hodet på meg er forøvrig to ting; hotellfrokost og nye sukkerfrie energidrikker å utforske. To ting jeg elsker med å være på tur, spesielt i utlandet 😀 Jeg kommer til å oppdatere litt sporadisk på instagram (pt_julie) og facebooksiden min fra turen vår, så følg meg gjerne der ! Bloggen blir også oppdatert. På søndag kommer det blant annet enn knallgod hjemmeøkt til dere her, så følg med 😉

Del gjerne!
error
Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *