PWO FRA BLOGGER-GLASS

God formiddag og god lørdag!
Dagen er godt i gang her allerede. Nå er jeg straks på vei ut døren for en liten cardiosession. Egentlig bør jeg spare energi til styrketreningen, men nå føler jeg rett og slett behov for å bevege meg på en annen måte enn jeg har gjort de siste åtte ukene. Det er bare snakk om skarve tretti minutter som står på planen, og jeg har faktisk treningsfri i dag, så det bør gå bra.

IMG_2649-001 IMG_2650-001

Det er jo tydelig at et glass som dette er noe alle bloggere bare må ha. Drikker man ikke av et slikt så er man ikke ekte blogger, dere! Haha. Oppi her har jeg en fantastisk blanding av BCAA og Xtreme musclespeed. Jeg bruker kun BCAA når jeg skal trene på tom mage, utover det er det ytterst sjelden. Det er også ytterst sjelden at jeg trener på tom mage, men i dag passet det fint sånn i forhold til måltidene resten av dagen, samt planene mine ellers.

Jeg må vise dere frokosten min fra i går. Den var veldig utenom det vanlige for meg, men sikkert veldig normal for mange andre. Rugsprø med pålegg. Skinke, pesto, agurk, paprika og fiskepudding! Dette minner meg om barndommen. Jeg hadde alltid enten skinke, majones og agurk på skiva, eller fiskepudding og majones. Den gangen tenkte jeg ikke på makroer eller kalorier. Denne tallerkenen er dog nøye utregnet i forhold til dietten min.

IMG_2626-001IMG_2627-001

Ønsker dere en deilig lørdag !

 

Del gjerne!
error
2 comments
  1. Hvor får man kjøpt sånt glass??

    1. jeg kjøpte mitt på TGR 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *