GODT GAMMELDAGS HARDT ARBEID

IMG_0537-001

Er det noe som mest sannsynlig aldri kommer til å «gå av moten» så er det prestasjonsfremmende produkter, quick fix dietter og alt som gjør at ting skjer ASAP.

Uansett hvor mye man fikser og trikser så kommer man ikke unna faktum:
Man må til med godt, gammeldags hardt arbeid på ett eller annet tidspunkt (dette gjelder for de aller, aller fleste av oss).

– Ingen fettforbrenner i verden brenner fett uten at du trener og spiser bra.
– Ingen magisk pille i verden bygger musker uten av du trener og spiser tilstrekkelig.
– Å få og beholde en fit fysikk og gode resultater krever hart arbeid over tid.

IMG_0536-001Tights // Ny topp fra Better Bodies // Sko (adlinks)

Allerede før klokken slo ni i dag morges hadde jeg kommet over fire forskjellige artikler med forslag til detoxdietter og andre sære kurer i kjent «mist 8 kg på 8 dager» stil. Jeg blir litt matt… Hva gjør man etter de 8 dagene da? Hva gjør man etter den «magiske» kuren? Forventer folk virkelig varige resultater av noe som krever minimalt over veldig kort periode? Det er kun èn ting – naivt.

Hvorfor skal alt ta så kort tid, folkens?
Hva med å nyte veien til målet, jobbe jevnt og trutt, tilegne seg kunnskap som gjør det lettere å vedlikeholde resultatene, glede seg over de små endringene som skjer? Å ende opp med en fysikk eller et resultat man er råstolt av smaker vel mye bedre om du vet du har jobbet hardt og lenge for det, fremfor å haste det frem med halvveis innsats?

Del gjerne!
error
Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *