4 GRØNNE, SPREKE OG SUNNE TIPS

1. Liker du ikke grønn te ?
Da bør du prøve å avkjøle den, tilsette 1 ss sukrin gold og to sitonskiver. Der har du plutselig en søt, avkjølende og veldig god og sunn te. Jeg har som mål å bytte ut en del av kaffien min med grønn te, så dette trikset brukes omtrent daglig for tiden.

IMG_2623-001

2. Søt kombinasjon!
Mango og jordbær er uslåelig spør du meg. Perfekt i salater, smoothie, fruksalat, sammen med kesam, cottage cheese eller gresk yoghurt, som snacks eller som en del av grillmaten. Her har jeg toppet det med chiafrøpulver.

IMG_2612-001

3. Vurderer du nytt proteinpulver, men du vil ikke kjøpe en 3 kg’s bøtte?
Troponin er mitt go-to pulver, et pulver av høy kvalitet. Det er 50-50 fordeling av kasein og myse. Det inneholder lite karbohydrat og fett og smake fortreffelig. Sjokolade er min favoritt, og jeg bruker det til alt. Nå har det kommet i liten bøtte også, så da er det ikke like stor risk å bestille om det ikke skulle falle i smak (jeg har dog enda til gode å høre om noen som ikke liker den!) Da kan du bruke det i for eksmpel bakst!

IMG_2617-001

4. Er dørstokkmila lang i dag?
Sjekk ut min spotifyliste med min favoritt treningsmusikk. Nye lyder på øra under økta gjør underverker. Søk opp «Julie A. Rafoss» og lista «Julie♥workout».

Vesten jeg har på meg under her er forresten fra Better Bodies. T-skjorta finner du her til kun 49 kr, og hårbåndene (superpraktisk når man har «flyvehår» som løsner fra hestehalen) er i flerpakning fra Adidas med hvit, oransj og gul.

IMG_2608-001IMG_2605-001

 

Innlegget inneholder sponsorlenker

Del gjerne!
error
6 comments
  1. Jeg liker ikke troponin. Sverger til myoprotein 🙂

  2. Hehe, jeg liker det heller ikke. Helt grusom på smak 😉

    1. hehe jøss, da er dere to de første jeg har hørt til nå! 😛

  3. Jeg er heller ikke begeistret for troponin… Noe jeg fant ut etter å ha kjøpt 3kg. Prøver så godt jeg kan å få brukt den opp, uten spesielt hell, haha 😛 FAST-1 proteinpulveret med sjokolade derimot, det har blitt en favoritt 🙂 Dette er kanskje ikke like bra som troponin, men men.

    1. jeg syns det funker veldig fint i bakst og pannekaker, da kjenner man uansett ikke smaken (jeg liker den jo uansett jeg da:)) Har du prøvd å ha det i shake og tilsette 1 ss kakao? 🙂

      1. Jeg kan nok bli flinkere til å bruke denne i bakst, samt pannekaker. Det tror jeg skal funke fint. Ahh, det har jeg ikke prøvd! Takk for tips 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *