3 GRUNNER TIL AT RUMPA DI IKKE BLIR STØRRE

IMG_1885

Føler du at du trener og trener men aldri får den runde sprettrumpa du drømmer om? Dette kan være noen av grunnene til at du ikke har fremgang !

1. Du trener for lett
Rumpa har potensiale til å bli et skikkelig kraftsenter. Sørg for at du bruker det! Å trene med samme belastning uke etter uke vil ikke gi rumpemuskulaturen din noen grunn til å bli større. Pass på at du presser deg til styrkeøkning – uten at det går utover teknikken og at du faktisk bruker rumpa. Personlig er jeg blodfan av dype bulgarsk utfall med beinet langt frem og hip thrust. Disse to øvelsene med tung vekt og god teknikk = en uslåelig kombinasjon for meg personlig og for mange av kundene mine.

IMG_1884

2. Du trener den for lite
En gang i uken er ikke nok. Øk frekvensen på din rumpetrening slik at musklene blir stimulert oftere. Du trenger absolutt ikke ha fire øvelser på rumpa i hver økt, men 1-2 øvelser 3-4 ganger i uken er helt kurrant (er du nybegynner vil dog alt hjelpe fra starten av).

3. Du fokuserer mer på belfien din på instagram enn å faktisk løfte
Her ligger nok nøkkelen for mange av oss. Det er fort å føle at man har gjort en god nok jobb bare fordi man har gått gjennom programmet sitt og fått litt pump i ruma (som skal foreviges ved å legges ut på insta). Husk at det hjelper ikke å bare gjøre det som står i programmet også kommer resultatene helt plutselig. Du må presse deg hardt på de øvelsene du har i programmet og sørge for at du får noe ut av dem. Hip thrust er veldig effektivt, men ikke hvis du gjør det halvhjertet! Det gjelder forsovidt alle øvelser. Skal du få bra rumpe så krever det hardt arbeid. Programmet ditt kan være så bra det bare vil, men utfører du det ikke ordentlig så hjelper det ingenting.

Del gjerne!
error
Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *