UPDATE; EPIC FITNESS SUMMIT

Åh, dere vet sikkert følelsen man får man har sett og opplevd så mye at man ikke vet hvor man skal begynne å fortelle? Den sitter jeg med nå. Tror det er best å bare dele bilder forløpig, så får resten komme ut i form av blogginnlegg om mange av temaene det snakkes om her. Seminaret er pakket med de smarteste i treningsbransjen, det er det ikke tvil om! Jeg gleder meg til å formidle dette videre til dere i blogginnlegg, og til kunder.

Jeg har blant annet hilst på Bret Contreras, The glute guy. Han er super jordnær og hyggelig! I tillegg sa han, helt ordrett «There are a lot of great butts in Norway» ☺

IMG_2754-001
IMG_2752-001

Her ser dere noen av foredragsholderne. Fred Hahn, Brad Schoenfield, Alan Aragon, Layne Norton, Bojan Kostevski og Martin Macdonald bak i midten. De har SÅ mye interessant å komme med ! I dag skal vi få høre enda mer.

IMG_2755-001

Og dietten…? Vel, vi prøver så godt vi kan. Ikke så lett når ting går i ett og vi ikke alltid har matbutikk for hånden. De har dog noen smarte valg her med gode råvarer! Så får vi gjøre så godt vi kan med situasjonen:)  Med tanke på at coachen vår Menno sitter i samme rom under seminarene så frister det ikke å gumle godteri akkurat 😉

IMG_2738-001 IMG_2737-001

Mer updates kommer på facebooksiden min og instagram (pt_julie) !

 

Del gjerne!
error
Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *