DIETT MOT SOMMERFORMEN :)

20121019_120850Bilde fra Tyrkiatur i oktober med min kjære <3

Det er så herlig vær om dagen !! Smiiil 🙂

1 april begynte jeg på diett mot sommerformen 2013. Målet er rett og slett å føle seg 100% vel i bikini og det har jeg planer om å oppnå før sommeren titter frem for fult. Sjokoladen og smågodtet (og proteinsjokoladene og pizza og chips og is) er byttet ut med kylling, kjøtt, brokkoli,egg, kokosmelk, mager kesam,  fisk, potet og havregryn hovedsaklig. Jeg stortrives på diett og liker godt å følge en plan. Forhåpentligvis når jeg målet mitt med god margin 🙂 Bare et par kilo skal til og det kan vi klare alle mann !

Det passer fint å bevege seg litt ekstra og nå som bakken blir bar og sola varmer i ansiktet. Frisk luft gjør underverker, ikke bare for fettforbrenningen men også for humøret 🙂

Er du på diett ? 🙂

Del gjerne!
9 comments
 1. Ja jeg er på diett men har stått stille på det samme i flere uker nå. jeg trener ca tre ganger i uka, untatt i Påska da. kanskje jeg kan bestille en » føle deg vel i bikini» kostholds plan av deg? trenger kanskje litt endringer i dietten for å nå mitt mål 🙂 takk for alle gode råd, oppmuntring og veiledning du har gitt meg til nå :)Jeg har målet i sikte .

 2. Jeg har 2-4 kg jeg vil gå ned, vil bli kvitt litt på magen. Hater kardio, men er det nødvendig? Kan jeg kjøre på med bare masse tung styrke trening på hele kroppen, å noen minutter oppvarming bare på mølla? Eller må jeg løpe masse?:)

  1. For å få frem magerutene er det kostholdet som er viktigst, uten tvil 🙂
   Mange har oppnådd det målet med lite eller ingen cardio så det er mulig men da må kostholdet være på plass 🙂

 3. Har vært på diett siden Januar 🙂 Hittil har jeg gått ned 12 kg, og er GODT fornøyd 😀 Hittil har jeg hatt spisedag på lørdager hvor jeg har kunnet innta akuratt hva jeg vill på 2 måltider. Men nå setter jeg frivillig inn støtet før sommeren og kutter ut ALT av sukker og søtsugs erstatninger 🙂 🙂

  1. Veldig bra jobbet !! virker som du har funnet en måte som funker for deg 🙂

 4. Bruker du fettkilder som nøtter, peanøttsmor, laks eller lignende når du er å diett? Går du på en «midlere form» for diett nå som du ikke skal ned mye, eller følger du den i kortere tid? Hva er forskjellen fra prekonkuranse? 🙂

  1. Bruker nøtter, laks og avocado hovedsaklig 🙂
   Jeg ligger mye høyere på kaloriene nå enn jeg gjorde før konk 🙂

 5. Hei! Jag är på sett & vis på en diet. Äter havregryn, potatis/bulgur/broccoli/blomkål/ kött/fisk/kyckling, cottage cheese/kvarg/nötter/massa bär & eventuellt en proteinshake efter träning. Tränar ca 4-5 ggr per vecka. Undrar ifall det är nåt jag bör skippa för att snabbare få resultat? Vill gå ner ett par kg (ca 5). Tacksam för svar! MVH Maricel

 6. Hei, ifjor klarte jeg å gå ned 10kg i vekt og var i kjempe fin form, men iår har jeg bare lagt på meg og prøvd alt for å slanke meg.. Istede for å veie 64 kg veier jeg nå 76 kg… Jeg hater meg selv rett og slett.. Har du en diett plan jeg kan gå på i en månde?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *