JULIES SPESIAL – FIT BURGERTALLERKEN

IMG_2925-001

Jeg er ikke noen kløpper på kjøkkenet, men det er èn rett jeg faktisk er himla på god på. Her ser dere min spesialitet – hjemmelaga burger med båtpoteter og stekt løk og sopp med rødvinsaus, avocado, ruccola og fetaost. Og dette spiser vi på diett!

Slik gjør jeg :
1. Hakker hvitløk, fersk basilikum og oregano og blander inn sammen med salt og hvitløkspepper i 400 g  karbonadedeig som jeg former passe burgere, ca 100 g pr.stk. Steker dem på lav varme i panne med lokk.
2. Kutter opp rå poteter i båter (gjerne også gulrøtter og/eller søtpotet), krydrer med pommes frites krydder eller hvitløkspepper og steker på varmluft på 200 grader til de er gyldne og litt «puffa».
3. Moser eller kutter avocado og sprer ruccola og fetaost på en tallerk.
4. Freser løk og sopp i panna. Gjerne også pastinakk om jeg har.
Ferdig! ☺

IMG_2900-001
IMG_2896-001

Dette måltidet er enkelt å tilpasse om du har spesielle makroer du skal treffe. For eksempel; Poteter inneholder 16 g karb pr.100 g, avocado har ca 20 g fett pr.100 g og karbonadedeig har 22 g protein pr.100 g. Istede for poteter kan du fint bruke hamburgerbrød. Utifra dette kan du fint tilpasse etter den mengden du skal ha. Og jeg skal love dere – det smaker himmelsk! Ferske urter og godt krydder kan gjøre underverker ☺

Del gjerne!
error

3 Thoughts on “JULIES SPESIAL – FIT BURGERTALLERKEN

  1. Hva med sausen? Ser den er med på bildet på diettvennlig mat den også? 🙂 Hvordan lager du den?

    • julie on mai 31, 2015 at 9:27 am said:

      Har brukt toro rødvin posesaus:) ca 40 kcal i halve posen. Har dessverre ikke noe oppskrift på saus fra bunnen av, der stopper mine kokkekunnskaper 😉

  2. Pingback: EN TYPISK MATDAG FOR MEG – Online coaching og PT-tjenester

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Post Navigation