TIDENES START PÅ DAGEN OG FREDAGS DESSERT

IMG_2948-001

Husker dere at jeg startet på kostveilederstudiet for en stund tilbake?
I dag fikk jeg svar på oppgavene mine, og sammen med hjemmeeksamen som jeg besto i slutten av april så har jeg bestått med glans! 😀 FOR EN DEILIG FØLELSE !

Da jeg åpna mailen fra sensor satt jeg omtrent å hyperventilerte og skalv som et aspeløv. Bladde gjennom besvarelsen min med halvåpne øyne frem til jeg kom til den rød skriften nederst. Der sto det, rødt på hvitt: Godkjent! Veldig bra!

I dag kan jeg faktisk få bot, fugledritt i trynet, hundedritt på begge skoa og en frosk i postkassa og det hadde ikke gjort noe. Ingenting kan ødelegge denne dagen nå! ☺ I denne anledningen mener jeg det er helt ok å kysse bicepsen sin, altså 😉

IMG_2950-001BB topp (adlink)

Jeg syns dere kan feire på mine vegne i dag, med en skikkelig fredagsdessert. Delvis egenkomponert oppskrift siden jeg (som alltid) ikke kunne huske helt hvordan den var!

Julie’s protein sjokoladepudding/ mousse
– 150 g mager kesam
– 1 god ss rå kakao
– 1 scoop sjokoladeprotein
– 4 ss kokosmelk
– 2-3 gelantinplater (alt etter hvor fast du vil ha den)
– 3-4 dråper kokosstevia (kan sløyfes)
Sukrin gold, smak til så søtt du vil ha

Legg gelantinplatene litt i kaldt vann noen minutter til de er myke. Press ut vannet av dem og legg dem i litt kokende vann (0,5 dl er mer enn nok) og visp slik at det løser seg opp.  Rør alt sammen i en skål og sett i kjøleskapet. Stivner på ca 4 timer. Jeg hadde jordbær og mandler til, men det kan du bestemme selv. Banan og hakket mørk sjokolade kan jeg også se for meg som godt tilbehør, gjerne sammen med litt kokosmasse over for litt ekstra bountysmak!

IMG_2918-001

GOD FREDAG ! ☺

2 comments
  1. Hvor tok du utdannelsen ? Afpt? Hvor lang tid og hva kostet det ?

    1. Afpt ja.
      Du finner all info på afpt.no.
      Jeg tol nettstudie som kostveileder. Da haf man 6 mnd på seg før man må ta eksamen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *