VIDEO; BOOTY BLASTER 1 & 2

God mandag folkens !
Jeg har satt sammen to bootyblastere til dere i dag. Disse kan brukes som en del av rumpetreningen med ekstra vekt, eller uten vekt som en finish på økta.

Bootyblaster 1 =
Finn en strikk som gir deg mye motstand slik at det er tungt å presse beina fra hverandre. Kjør 15 reps med glutebridge mens du har bred beinstilling og fokus på å presse knærne ut. Fortsett deretter med 10-15 reps med abduksjon, som vist i filmen. Press knærne ut og kjenn at du strammer rumpa. Avslutt med 15-20 glutebridge med smalere beinstilling, gjerne med litt hold på topp. Her er det fint å legge til litt vekt, for eksempel en vektskive eller en kettlebell.

Bootyblaster 2 =
Legg et strikk rett under knærne og ta lange sidesteg og gå ned i knebøy. Fokuser på å bruke rumpa hele veien og hold spennet. Denne passer godt både som oppvarming og som en finisher. For ekstra vekt kan du ha en stang på ryggen eller holde en vekt i armene. Det viktigste her er likevel at man aktiverer gluteus medius, muskelen på siden av rumpa som gir den rund form.

Du kan bruke minibands eller lange strikk som du bretter i to, alt etter hvor mye motstand du ønsker. Jeg anbefaler minibands da disse kommer i tre forskjellige farger som alle passer til hvert sitt bruk, og kan også brukes etter hvor sliten du er fra før.

Lykke til med rumpetreningen! 🙂

Del gjerne!
error
Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *